Home » Здраве » Запишете си тази рецепта за ОТСЛАБВАНЕ: 7 кг по-малко за 7 дни с тази силна напитка
Запишете си тази рецепта за ОТСЛАБВАНЕ: 7 кг по-малко за 7 дни с тази силна напитка

Запишете си тази рецепта за ОТСЛАБВАНЕ: 7 кг по-малко за 7 дни с тази силна напитка

Това е една от най-споделяните рецепти за отслабване на „Новини 0“, която много читателки са изпробвали и споделят положителен опит. Оригиналът или кой първи е споделил тази рецепта не е известен, защото днес много от нейните вариации могат да бъдат намерени и прочетени в интернет.

Разбира се, хората я опитват и я коригират според вкуса и нуждите си, но най-важното е, че наистина работи и е много ефективна. Пие се няколко дни подред, след което се прави почивка, след което се повтаря при необходимост, или за най-добри резултати се пие 2-3 седмици, след което се прави почивка от поне една седмица.

Основните съставки за приготвянето на тази безалкохолна напитка са зелен чай (най-добре е да го използвате на прах и можете да го намерите в специализирани магазини за чай или магазини за здравословни храни, но филтърните торбички също ще ви помогнат в случай, че не може да намерите), канела и дафинов лист..

отслабване с дафинов лист

Чаят има много полезни свойства, но едно от основните действия е да изхвърля излишните течности и соли от тялото, да извършва детоксикация, да подсилва имунитета, намалява нуждата от сладко.

Освен всичко друго подобрява подвижността на ставите, подхранва и регенерира целия организъм, възстановява енергията и осигурява допълнителна енергия за физическа активност, което допълнително мотивира индивида, който иска да отслабне.

чай канела и дафинов лист

Най-доброто нещо, което всеки, който е натрупал наднормено тегло през зимните месеци, иска да постигне е, че този чай насърчава отслабването и разграждането на мастната тъкан в критичните точки на тялото, а именно корема, седалището и глутеуса/задните части.

Комбинацията от тези три съставки ускорява метаболизма и само за 7 дни употреба могат да се свалят до 8 килограма. Обикновено резултатите са индивидуални, в зависимост от пола, възрастта, физическата активност и диетата, като чаят се пие две до три седмици, след което се прави почивка от поне една седмица.

Преди да започнете тази или друга диета, първо се консултирайте с Вашия лекар или диетолог.

чай за отслабване

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

800 мл вода

2-3 пръчици канела (или 2-3 супени лъжици прах)

3-5 дафинови листа

1 равна супена лъжица зелен чай или 3 пакетчета

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Сложете водата на огъня, след което след като заври добавете канелата и дафиновия лист. Отстранете от котлона и покрийте. След 5-7 минути добавете зеления чай и го оставете под капак за още 7 минути.

След това се прецежда и чаят е готов за пиене. Препоръчително е цялото количество да се изпие за един ден, разделено на три пъти. Първата чаша чай трябва да се изпие сутрин, на празен стомах. Втората чаша чай трябва да се пие след закуска, а третата чаша чай се пие вечер преди лягане.

Източник: За жената

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар