Home » Свят » Празният замък на Алла Пугачова и Максим Галкин гълта всичките им пари
Празният замък на Алла Пугачова и Максим Галкин гълта всичките им пари

Празният замък на Алла Пугачова и Максим Галкин гълта всичките им пари

Почти веднага след началото на войната в Украйна Максим Галкин и Алла Пугачова отлетяха за Израел с децата си. И точно там в социалните мрежи се появиха слухове за емиграцията на големите звезди на Русия. Алла обаче скоро ги отрече.

„Почивките, ваканциите, лечението не са емиграция“, каза 73-годишната певица в блога си.

Измина повече от месец, но Пугачева все още почива в Кесария, наемайки там уютна вила. Изпълнителят вече не се появява в социалната мрежа. Но Максим Галкин редовно се появява там.

„Загубих всички рекламни договори до края на годината. Загубих пари за реклама. Загубих пари за концерти, защото в различни градове на Русия, където трябваше да се проведат концертите ми, те започнаха да се отлагат или отменят изобщо“, оплака се Максим Галкин пред феновете си. „Отидох в Израел да си почина„, каза той.

Както обаче стана известно, не само тв водещият, но и екипът му хвърлят поглед върху имоти в чужбина. Директорът на Максим си купи вила в Турция преди месец. Разбира се, не толкова шик като замъка на работодателя си, но все пак.

„Изглежда, че Галкин изгаря всички мостове“, дори Ксения Собчак забеляза, че шоуменът не е особено нетърпелив да се върне в Москва

От време на време в социалните мрежи се появяват слухове за продажбата на шикозния замък на Максим Галкин в село Грязь. Самият тв водещ все още не ги е потвърдил.

Посетихме село Грязь, за да видим ситуацията. Замъкът на моменти е разпаднат и изисква ремонт, но като цяло е на ниво. Двама пазачи са на боен пост, градинар почиства листата. Тоест Максим Галкин все още харчи пари само за заплатата на персонала в празния замък.

Няма работа, а разходите не са изчезнали. Напълно възможно е Галкин наистина да реши да се отърве от двореца край Москва. Според експерти по недвижими имоти обаче е малко вероятно някой да купи този разкош.

Основните разходи са охрана и „комунални“

Замъкът на звездната двойка се намира в самия център на село Грязь. Това е единствената луксозна сграда в целия район. Площ на къщата – 2300 кв.м. Разположен е на парцел от 1 хектар. Замъкът е на шест етажа, подземен гараж, голям плувен басейн, семеен театър със сцена. А на територията на обекта има пристройка – къща за икономи. Дори когато замъкът е празен, звездите трябва да плащат много пари за поддръжката му.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар