Home » Любопитно » Ето какво означава, ако постоянно виждате на часовника числата 11:11 или 22:22:
Ето какво означава ако постоянно виждате на часовника числата 11:11 или 22:22:

Ето какво означава, ако постоянно виждате на часовника числата 11:11 или 22:22:

Още от деца сме свикнали, поглеждайки часовника и виждайки на него повтарящи се цифри (11:11 или 22:22) несъзнателно да целунем циферблата и да си пожелаем нещо от сърце.

Оказва се, че в това детинско суеверие има резон, а причината се крие в нумерологията – науката, която свързва числата около нас със съдбата на човек и на човечеството като цяло.

Последователните еднакви цифри са считани както за късметлийски, така и за знаци, които съдбата ни изпраща, за да ни покаже правия път.

Какво обаче трябва да предприемем, ако видим числова редица с еднакви цифри? И как да разтълкуваме тяхното значение?

В следващите редове ще се сдобиете с ключа към тази загадка.

111 / 1111

Наблюдавайте внимателно мислите Тази последователност означава, че има отворена врата за вас и вашите мисли бързо се превръщат в съдба. Число с последователни единици е като ярка светлина. Това означава, че Вселената току що е направила моментална снимка на вашите мисли и ги изявява във форма. Доволни ли сте от тези мисли, които вселената е уловила? Ако не, коригирате мислите си.

222 / 2222

Вашите нови идеи са започнали да се превръщат в реалност. Поливайте ги и ги подхранвайте като крехки семена. Скоро те ще поникнат от почвата, така че вие ще можете да видите доказателствата, че Вселената сбъдва желанията ви. С други думи, не губете и пет минути пред чудото. Поддържайте положителни мисли, поддържайте жизнеността си и продължете да визуализирате.

333 / 3333

Последователните тройки се свързват с духовните учители. Сред тях са Исус, Моисей, Майка Мария, Куан Юин и Йогананда. Ако видите последователни тройки някъде около вас, то бъдете сигурни, че получавате помощ от вън.

444 / 4444

Четворките се считат за ангелски числа. Ако забележите около себе си повтарящи се четворки, то вероятно някой се опитва да ви опази от всякакви трудности и изпитания. Ще получите помощ и подкрепа

555 / 5555

„Закопчайте коланите”, тъй като голямата промяна в живота е пред вас. Тази промяна не би трябвало да бъде определяна като „позитивна” или „негативна”, тъй като всички промени са просто естествена част от потока на живота. Възможно е тази промяна да е отговор на вашите молитви, затова продължете да визуализирате. Каквото и да се случи, знайте, че го предизвиквате първо с мислите си. За това внимавайте какви са те.

666 / 6666

Мислите ви, точно сега са небалансирани, фокусирани твърде много върху материалния свят. Тази последователност на числата ви молят обърнете внимание на хармонията, на добротата и на духа си. Точно те се свързват със света на демоните, на злите сили, на опасностите. Не се отвличайте от правия път заради удобства и желания за по-добро финансово състояние. Точно в момента най-важното е да постигнете емоционален баланс. Едва след това ще се появи и физическия такъв.

777 / 7777

Седмиците неслучайно да най-късметлийските числа. Ако ви попаднат пред погледа, то знайте, че смело напредвате в живота. Ако имате съкровени желания скоро ще ги реализирате. Това е изключително позитивен знак и означава, че трябва да очаквате да се случат повече чудеса около вас.

888 / 8888

Осмицата е едно от измеренията на Вечността. В последователност обаче тя издава края на един етап в живота. Ако попаднете на няколко осмици една след друга, това е един знак който ви предупреждава, че трябва да се подготвите. С други думи не закъснявайте да направите вашият ход или да се радвате на плодовете на вашата работа.

999 / 9999

Завършване. Това е краят на една голяма фаза във вашия личен живот. Затворете вратите на миналото и погледнете към бъдещето. Работете усилено, за да направите света по ваш вкус.

000 / 0000

Нулата е число без стойност, но и число, което събира в себе си завършеността на света, неговата хармоничност и покой. Повторенията му идват, за да напомнят, че вие сте едно с Бог и е време да почувствате присъствието на любовта вътре във вас. Това също е един знак, че трудностите, перипетии са изминали един пълен кръг и вече сте извлекли поуките от тях.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар