Home » Скандално » Десислава Атанасова: Това правителство е най-слабото в историята на България
Десислава Атанасова: Това правителство е най-слабото в историята на България

Десислава Атанасова: Това правителство е най-слабото в историята на България

Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев, първоначално си помислих, че това отново е лексикална бъркотия и отново Кирил Петков е имал предвид нещо друго.

Така председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира в „Денят започва“ обявеното посещение на българска правителствена делегация в украинската столица.

Правителството вече му е време да вземе своя еднопосочен билет, категорична е тя.

Замислих се, че ако цялата правителствена делегация ще пътува до Киев, след това може да отиде и до Скопие, след това може до Руанда, да мине през Кайманите, където са офшорките на компании, сред които „Джемкорп“, с която правителството подписа меморандум, подчерта Атанасова.

Според нея, има нулево справяне с всички кризи и задачи от страна на управляващите.

Моряците колко дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, за да ги прибере, защо не отиде Кирил Петков, за да ги прибере, попита тя риторично.

100 дни са напълно достатъчни, за да разберат българите, че това правителство е най-слабото в историята на България, категорична е Атанасова. ГЕРБ няма да подкрепя правителство с премиер Кирил Петков. Опозицията няма никакъв ангажимент да подкрепя управляващата коалиция, допълни тя.

Според нея, наблюдаваме „партийно обладаване“ на постове и „разпределяне на баницата“.

Атанасова коментира още, че в „Продължаваме промяната“ няма лидерство, а Кирил Петков и Асен Василев са „двете страни на една монета“.

Фискалният резерв удари дъното – 4,7 млрд., допълни тя.

По темата дали България трябва да изпрати оръжия в Украйна, тя коментира:

Когато ние сме взимали своите решения, сме изхождали именно от евроатлантическата ориентация и подкрепата за ЕС от нашите избиратели. Правителството за пореден път демонстрира своята безпомощност, заради противоречията, които имат от ден първи.

Те нямат едно решение, което в парламента да не е предизвикало трусове. Изчегъртаха ГЕРБ, но не само. Те рязко нарушават Конституцията, подчерта Атанасова.

Всеки, който е управлявал, знае, че пролетните и летните месеци се ремонтират пътища. В Триград пътят пропадна през ноември, когато управляваше ПП. Пети месец – кола е пропаднала в реката. А асфалтът нали не се ядеше, попита Атанасова в отговор на въпроса по темата за кризата с изплащането на парите за пътищата.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар