Home » Скандално » Гръмна сега! Тихомир / Емили пребивала родителите си, защото не й давали да стане жена
Гръмна сега! Тихомир / Емили пребивала родителите си защото не й давали да стане жена

Гръмна сега! Тихомир / Емили пребивала родителите си, защото не й давали да стане жена

Скандалната напоследък Емили, която се опитва да си смени документално пола от мъж на жена, разказа страшно любопитни подробности от семейния си бит, видя Новини 0.

В предаването „Стар Репортерс“ Емили разкри шокиращи подробности от семейния си живот в Плевен, преди да дойде в София и да се събере с друг образ – Тихомир от „Фермата“, който после се превърна в Мелиса, а сега отново става Тихомир.

„Майка ми винаги ме е заплашвала,че ако стана жена няма да ме погледне и да ме пусне вкъщи. Дядо ми ме обиждаше с думите гей и педераст. И аз съм била родителите си – блъскам ги, ритам ги, те падат, блъскам, троша у дома. Не съм издържала. Аз съм много агресивна. Ядосана ли съм, мога да надвия мъж“, шокира Емили.

„Гледате едно хубаво момиче пред Вас, но ако някой започне да ме обижда, всичко може да се срине“ ,заплашва тя всеки, който я ядосва.

Проблемите на малката Емили

„Когато нашите са ме обиждали вкъщи, чаши, чинии се чупят. Всички скандали са ставали заради пола. Те не ми позволяваха да ставам момиче. Винаги майка ми ме е водила на фризьор да ме подстригват късо. Купувала ми е от магазина мъжки дрехи. Но аз не исках тези дрехи, аз исках розови дрехи. Винаги съм искала да се обличам като момиче, да се гримирам, да се държа като момиче. Когато майка ми е купувала женски дрехи, аз съм ги слагала на линията на влака, за да ги сгази“, разказва Емили.

Трагедията не свършва

„През 2018 година почина майка ми и дойде най-тежкия момент в живота ми. Моят вуйчо и вуйна ме съсипаха. Бях на 16 години и се наложи година и половина да живея при тях докато стана пълнолетна. Цялата 2018 и част от 2019 година ми бяха ад. Те ме обиждаха всяка вечер. Вуйчо и вуйна ми се биеха заради мен. Психиката ми е повредена“, разказва Емили.

Пазете се

Тя разкрива, че много лесно се ядосва. Според нея, когато е навън се контролира, но когато е вкъщи не може да контролира яда си. „Много лесно се ядосвам. Мога да се контролирам, ако съм сред хора, но вкъщи получавам пристъпи и викаме линейки. Когато се ядосам почвам да викам, да крещя и да буйствам, а накрая падам на земята. Дори и психиатри не могат да помогнат“, разкри Емили.

„Когато станах на 18 години станах свободен човек и отидох към женския пол. През 2020 година започна коронавируса и аз се сбогувах с момчето в себе си и го погребах. Момчето почина и се роди Емили“, разкри скандалната персона.

Емили се запознала с приятеля си Тихомир на гей парада в София. Оттогава са заедно. Той издаде любопитна подробност за нея, че е разбила вратата на тоалетната във влака, но тя се оправдава, че била заключена вътре. / News2.bg

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар