Home » Клюки » Голяма излагация на старта на „Черешката на тортата“
Голяма излагация на старта на "Черешката на тортата"

Голяма излагация на старта на „Черешката на тортата“

Меко казано интересен състав от участници е събрал тази седмица шеф Иван Манчев в „Черешката на тортата“.

Новите домакини в предаването както ги представиха са водещата на спортните новини на Нова ТВ Велислава Миланова, медийният талисман на „Ботев“ /Пловдив/ Христина Драганова, спортните журналисти на Нова ТВ Петър Виденов и Виктор Врачев, културният и футболен антрополог Ивайло Цветков – Нойзи.

Първа като домакиня и готвач се изяви Христина Драганова и впечатление на зрителите веднага направи заявлението й, че едва ли не за първи път влиза в кухня и това й личеше, ама много.

Друг отявлен гаф бе, че не познава колегите си все спортни журналисти и единственото разпознаваемо за нея лице бе на Ивайло Цветков – Нойзи, който може би е виждала по телевизията. Това бе малко обидно за тях, но не и последната изненада, която им поднесе.

Започна с повехналата салата, липсата на питие, за което се наложи Нойзи да напомни и неправилните форми на ризотото. Последвани бяха от разтечена лазаня и елементарен десерт.

Въпреки всичко останалите участници се оказаха доста възпитани хора и въпреки, че едва докоснаха храната дадоха на домакинята максимален брой точки.

Зрителите обаче не са така толерантни към младата дама и си казаха всичко, което направи впечатление от тази първа вечер.

Писна ми да канят хора, които влизат в кухнята за пръв път за „Черешката на тортата“! Независимо колко са популярни и известни би трябвало да имат елементарни готварски умения. Все пак гледаме кулинарно предаване! Ядосана съм!

Горките гости! Останаха си гладни, не докоснаха основното! И накрая по 10 точки!!! Ужассс!

Хах, абе шеф Манчев…, каква е тази лазаня, а? Ми то и на опаковките си пише, че листите се попарват! За бешамела да не говорим! На това ястие му ходи сочност, нали Шеф?Еееее…..,НЕ ми харесва!!

Интересното как гостите разбраха ,че храната е вкусна като през цялото време на масата си подпираха брадите с ръце и чиниите им си останаха непокътнати.
Толкова монотонна и скучна „Черешка…“ не е имало.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар