Home » Коментари » Ген. Шивиков разтърси България с думите си: Политици, които получават одобрение отвън, получават презрение отвътре. Позор за всички Вас!
Ген. Шивиков разтърси България с думите си: Политици които получават одобрение отвън получават презрение отвътре. Позор за всички Вас!

Ген. Шивиков разтърси България с думите си: Политици, които получават одобрение отвън, получават презрение отвътре. Позор за всички Вас!

С опитите да обезличите и омаловажите ролята на Русия в освобождението на Отечеството не се спирате пред нищо, но запомнете го – политици, които получават одобрение отвън, получават презрение отвътре, от своя народ, това написа във Facebook генерал Димитър Шивиков.

Той нарече управниците ни предатели с позицията, която са заели по отношение на Русия.

Вижте пълния текст на съобщението му, без редакторската намеса на Новини 0:

„Умишлено изчаках да отшумят емоциите от отбелязването на Деня на храбростта и празник на БА, за да изразя своето дълбоко, човешко възмущение от един на пръв поглед незначителен факт, който по същество не направи голямо впечатление, но красноречиво говори в какви мекотели са се превърнали огромната част от политическият ни елит.

На 6 май празникът започва с водосвет на бойните знамена пред паметника на Незнайния воин, но тази година в този свещен ритуал не взе участие една светиня, а именно Самарското знаме, единственото бойно знаме, наградено с Орден за храброст.

Това е знамето, което бе подарено от Русия на българското опълчение, знамето, което получи бойно кръщение в Руско-турската освободителна война, знамето, за което дадоха живота си стотици български опълченци и руски воини. Знаме светиня, знаме символ за свобода, независимост и национален подем.

Позор за всички вас, неуважаеми политици, взели това отвратително решение и присъствали на площада! Поругахте българската памет в името да засвидетелствате слагаческото си отношение към господарите ви.

С опитите да обезличите и омаловажите ролята на Русия в освобождението на Отечеството не се спирате пред нищо, но запомнете го – политици, които получават одобрение отвън, получават презрение отвътре, от своя народ.

Една армия, колкото и да е голяма, колкото и добре въоръжена да е, е силна само и единствено, когато има дух, чест, памет, идеал! Това вие го отнехте, предатели, на Род и Родина! Бъдете проклети и презрени от българския народ!“

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар