Home » Life Story » Вижте как изглежда днес бебето, което се роди почти 7 кг. /СНИМКИ/
Вижте как изглежда днес бебето което се роди почти 7 кг. /СНИМКИ/

Вижте как изглежда днес бебето, което се роди почти 7 кг. /СНИМКИ/

Жена от Оксфордшър, Англия, роди голямо бебе, пише Daily Mail.

Момченцето се появило на бял свят в края на октомври с помощта на цезарово сечение и тежало цели 6,7 килограма. Заради теглото си веднага заело почетното трето място в класацията на най-тежките бебета, които някога са се раждали на Острова.

Малкият Алфа Стоун вече е на пет месеца и тежи 10,8 кг.

 

На ръст е колкото едногодишната си сестра и носи дрехи за деца между 9 и 12 месеца, които обаче са му малко теснички.

31-годишната  му майка Черал Мичъл го нарича „здравеняк“.

Жената признава, че още по време на бременността станало ясно, че бебето ще е доста голямо.

Въпреки прогнозата на лекарите обаче, тя се оказала неподготвена за действителността.

„Когато го видях за първи път, си помислих, че няма да се побере в дрехите, които донесох в болницата. Знаехме, че ще бъде голямо момче, тъй като коремът ми беше огромен, но не осъзнавахме колко точно, докато не се появи.

Една от анестезиоложките ми призна, че раждането на Алфа е първото, при което не е плакала, защото била шокирана от размерите му“, разказва майката на големия юнак.

„След раждането акушерките започнаха развълнувано да търсят в Гугъл размерите на най-тежкото новородено в Обединеното кралство“, добавя тя.

Черил, която има още три деца, признава, че нито едно от тях не е било толкова голямо. И не ядяло толкова много, колкото Алфа.

„Той обича каша и сухари, въпреки че повечето бебета не са готови да ядат твърди храни, докато не навършат поне шест месеца. Всяка сутрин, преди да изпие млякото си, Алфа яде каша. А на вечеря изяжда цял сухар.

Лекарите казват, че необичайният размер на момчето се дължи на диабета на майката, заради който плодът получавал захарни околоплодни течности в утробата.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 4.5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар