Home » Клюки » Тайният живот на Лена Бориславова
Тайният живот на Лена Бориславова

Тайният живот на Лена Бориславова

Фаворитката на Кирил Петков Лена Бориславова, обича нощния живот и пътешествията.

32-годишната говорителка на премиера може да се похвали с изящни фотосесии от далечни и екзотични кътчета на света. Преди да нагази в политиката, хубавата Лена се е наслаждавала на безгрижие и е посетила десетки туристически дестинации.

Едно от последните ѝ пътешествия е било чак до Виетнам, където Бориславова се запознава с древната азиатска култура в защитения от ЮНЕСКО град Хой Ан. Преди това пък е била в Камбоджа, за да види на живо прочутия храмов комплекс Ангкор ват. Фототесия Лена има и от слънчев Египет, където позира до Хеопсовата пирамида, а след това и насред пустинята, качена върху камила.

С друго пътуване, но зад Океана, е свързан професионалният път на Лена. След като завършва право в Софийския университет – първа по успех, отива да учи право в Харвард в САЩ. Бориславова заминава с ясната цел да се върне в България, след като завърши. Но не отрича, че когато дошъл моментът да напусне Щатите, вътрешно била на кръстопът.

На всички фотоси тя е сама, макар в кулоарите на парламента да се шушука, че има връзка със зам.-шефа на НС Мирослав Иванов, който също е от листата на „Продължаваме промяната“ и е сред верните хора на премиера Кирил Петков.

Колкото и да се стараят да прикриват близките си отношения, Лена и Мирослав все пак споделят извънработното си време и заедно посещават заведения, нощни клубове и уроци по рисуване, видно е от снимките им из социалните мрежи.

Младата юристка обаче има и бурно тийнейджърско минало, свързано с доста купони и барове.

Въпреки че се е опитала да замете следите, приятелите ѝ от студентските и ученическите години все още пазят спомените от купонджийския период. Впечатление прави, че като по-малка Бориславова е била доста по-ексцентрична и се е носила с бунтарска къса прическа, вероятно вдъхновена от музикалния стил, който предпочита.

Лена е страстна почитателка на рок динозаврите от „Металика“, а от българските групи харесва „Д2“. Фигурата си, по която въздишат всички в парламента, поддържа с народни танци, като дълго време била част от фолклорен ансамбъл.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар