Home » Клюки » Вижте в какъв палат живее Деница от „Ергенът“
Вижте в какъв палат живее Деница от "Ергенът"

Вижте в какъв палат живее Деница от „Ергенът“

Деница е една от дамите в романтичното реалити „Ергенът“, която се отличава със зряло поведение, успешна кариера и добро възпитание.

Към днешна дата тя е успешна млада дама, която се радва на приказен собствен дом, но през първите пет години от своята кариера в АЕЦ Козлодуй, блондинката е живяла под наем във ведомствено жилище.

Как живее Деница от Ергенът„В един момент реших, че е по-добре да инвестирам в свой имот, и така купих къща с два декара двор в близко село. Направих основен ремонт и вече пет години живея там. Освен всички други предимства, оказа се, че и пътуването ми до работата е по-кратко“ – споделя Дени пред LadyZone.bg.

В двора тя засажда ябълки, череши, вишни, круши, кайсии и кипариси. Отглежда също така рози, различни пролетни цветя и магнолия. Опитът й за алпинеум е неуспешен, защото немската й овчарка Арнолд го разрушава, но, както се казва – няма пълно щастие.

Къщата на Деница от Ергенът„В градината има и декоративни синя и червена трева, както и пампаска трева, с която много се гордея. Миналата година направих и поливна система с автоматично управление, което е голямо удобство при по-дълги отсъствия“ – разказа ни Дени.

За оформянето на градината тя се съветва с местните, както и с градинския център, от който купува растенията.

Клюки за Деница от ЕргенътДнес израсналата в центъра на София Деница вече има добър опит в градинарството и колежките й често се допитват до нея за отглеждането на цветя.

В двора Дени построява зимна градина, в която има камина и всичко необходимо за посрещане на гости.

Палатът на Деница от Ергенът„Интересното е, че цялото обзавеждане там тръгна от пердетата, които си харесах онлайн. Иначе къщата е построена в края на 60-те години и при обновяването й вложих всички свои творчески идеи за уютен дом“ – признава Дени.

Източник: News2

Деница от Ергенът къща

Къде живее Деница от Ергенът

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар