Home » Скандално » Валери Симеонов: Ако следващото Народно събрание не направи правителство, ще бъде изгонено с камъни
Валери Симеонов: Ако следващото Народно събрание не направи правителство ще бъде изгонено с камъни

Валери Симеонов: Ако следващото Народно събрание не направи правителство, ще бъде изгонено с камъни

Никога не сме били патерица на ГЕРБ. Патерица е, когато не изразяваш мнение или нямаш различно мнение. Когато бяхме в коалиция с ГЕРБ, ние не само, че изразявахме мнение, но и много наши предложения например бяха одобрявани.

В следващото Народно събрание ще търсим национално единение и да няма противопоставяне на институциите. Ако следващото Народно събрание не формира правителство, ще бъде изгонено с камъни. Бихме подкрепили програма, както направихме с подписването на коалиция с ГЕРБ.

Първо програма, подписване на приоритети и след това подписване на споразумение за коалиция. С всички партии бихме търсили единение, няма да търсим единение само с БСП.

Това каза в „Лице в лице“ по бТВ шефът на НФСБ Валери Симеонов, чиято партия ще се яви в коалиция с „Воля“ и ВМРО на изборите на 11 юли.

До момента служебният кабинет прибягва до такива медийни скандали за поддържане на рейтинга, какъвто коментирахте преди малко с господин Стойчев, още и за задържане на вниманието на хората и оправдаване на предварително обявените ангажименти, без да се познават добре фактите.

Смешна ми е темата за подслушванията. Какво да подслушваш на един политик, освен ако няма икономически връзки да реализира търговия с влияние. Какво интересно има да подслушваш Атанас Атанасов, за едно подслушване осем човека на смени трябва да подслушват телефон 24 часа.

Знам го от полицаи. Когато бях обект на взрив през 1998-а в Бургас, го научих от полицаите, които ми подслушваха телефона. Ако е свързано с тероризъм, тогава задължително трябва да има подслушване, каза още Валери Симеонов.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар