Home » Клюки » Божествен мазньоч: Такъв участник в „Черешката“ досега не е имало
Божествен мазньоч: Такъв участник в "Черешката" досега не е имало

Божествен мазньоч: Такъв участник в „Черешката“ досега не е имало

„Черешката на тортата“ е много приятно предаване, но тази седмица наистина удари дъното. Иво Димчев е скандална личност, която няма място в това предаване“.

„Отсега казвам, че ще пропуснат серията, когато той е домакин. Няма да имам толкова нерви да го изтрая. Рядко противен тип с липса на елементарни обноски“.

„Говоренето с пълна уста ми е най-отблъскващо“.

„Гледам заради Иво Димчев. Браво за таланта, интелекта, чувството за хумор и най-вече за това да си над нещата… възхищавам са на хора, които не се притесняват от своята уникалност и от това, което са, независимо от просташките обиди, погледи, размахване на пръст и подобни ограничености. Продължавай все така напук на „хейтърите“.

„Манчев не трябва да кани такива подобия на човеци. Гледката не е приятна, а отблъскваща. Единият като дявол, моделката като карикатура. Най-зле се чувстваше в тая компания художникът. Какво да прави човекът трябва да ги търпи“.

Това са само една малка част от коментарите в социалната мрежа Фейсбук след снощното издание на „Черешката“.

Домакин бе бизнес дамата Ивет Григорова. Усмихнатата и позитивно настроена откривателка на модели, която е за първи път в кулинарното предаване, отвори за гостите дома си. За гордата майка на две красиви дъщери, едната от които е популярната актриса Луиза Григорова, здравословното хранене е от голямо значение. Тя се постарае да сготви нискокалорична, красива, вкусна и балансирана храна.

Едно от ястията й бе наречено от Димчев „божествен мазньоч“. Повече гледайте във видеото.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 4.5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар