Актуални новини
Home » Клюки » Анелия пусна за първи път камери в приказния си дом (Показа любимите си кътчета – Снимки)
Анелия пусна за първи път камери в приказния си дом (Показа любимите си кътчета – Снимки)

Анелия пусна за първи път камери в приказния си дом (Показа любимите си кътчета – Снимки)

Поп фолк звездата Анелия най-сетне показа палата си, който остави на дъщеря си, след като вече живее при новото си гадже Любомир Захаринов. При Алекс Сърчаджиева  в  предаването “Животът по действителен случай  певицата сподели най-съкровените си тайни и най-любимите си кътчета.

Пред работещите камери на БТВ Анелия разведе феновете в дома си като показа къде сега живее дъщеря й, която е на 18. Фолк певицата разведе почитателите си почти навсякъде из просторната къща, обзаведена в светли тонове.

Започна с мястото, където обича   да релаксира на мека мебел, а на стените се виждат големи картини, които допринасят за уюта на обстановката.

Анелия предупреди феновете да не се чудят защо подовете нямат килими. С Ивон отглеждат три кучета, а те пишкали навсякъде и ги принудили да оставят подовете  голи. Там се вижда и любимия диван на Анелия, от който близките й и тя гледат интересни филми на спокойствие.

Певицата има и цяла колекция от картини, рисувани  от Ивон през нейното детство. Личи си, че дъщеря й има талант, въпреки, че не се е занимавала професионално, а е самоука.

Анелия се похвали с прекрасната си кухня. Която сега се поддържа от Ивон, а майка й малко притеснена се чудеше дали е измила чиниите си.

Фолк фурията, която е 20 г на сцената има впечатляващо количество награди, които пази.  А освен това има и голяма колекция от чаши за алкохол, които са й подарък, въпреки, че не близва питие. Както и много дрехи, но не обича да се затрупва с различни вещи, а ги подарява.

Твоят коментар
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар