Home » Скандално » Eргенът Виктор няма думата, продуцентите държат Виктория, твърдят зрители
vihrogon.bg Ергенът Виктор няма думата продуцентите държат Виктория твърдят зрители

Eргенът Виктор няма думата, продуцентите държат Виктория, твърдят зрители

Ергенът Виктор не прави сам своя избор коя от кандидатките за сърцето му да остане в имението или да си ходи.

Вместо хубавецът това решават продуцентите на предаването, които се движат по предварителен сценарий, което значи, че предварително е решено коя ще е победителката в първото българско издание на „Ергенът”. Такива са коментарите на зрителите в социалните мрежи, след като Деница снощи остана без роза.

Тезата, че шоуто е нагласено, се появи отдавна, но сега по-силно отвсякога звучат гласовете, че в решенията на Виктор няма никаква логика.

Все по-силно става подозрението, че на финалната права Виктория и Александра задължително продължават, за да се изостри ужасния конфликт между тях. Това каза зрителите силно да се съмняват и да пишат ето такива коментари:

„Вече се убедих, че не Виктор решава коя да си тръгне… Играе по сценария на продукцията! Няма логика след случилото се тази вечер да дава роза на Александра и в същото време да остави и Виктория… тъпо! Губи се смисълът на цялото предаване.”

„Определено решенията му на коя дама да даде роза се взимат и от самите продуценти. И днешният епизод ми го доказа за пореден път.”

„Срам! Такива формати изпращат послания към публиката и я възпитават, искат или не. Помислете какво правите с такива решения.”

„Виктор удари дъното! Мъж под чехъла на продуцентите и сценаристите!”

„Няма как да е избор на Виктор.Продуцентите са решили Виктория да остане.Нали трябва да има екшън до край!”

„Деница е милион пъти по- достойна от Виктория, Виктореее !!! Много смотан избор направи ! Не смятам , че един уважаващ себе си мъж с принципи и ценности би избрал Виктория за жена ! Тая пача не те заслужава, бе човек!!! Тя не те харесва, участието и е с цел повече слава, последователи и дивиденти. Това меркантилно, злобно и проклето същество, няма да те направи щастлив и като ти свършат парите, ще и свърши и „любовта“.

Това е една жалка ПРОДАЖНИЦА , затова сега е гадже на 50 годишен дъртак с тлъста банкова сметка… Голям цирк и сеир стана това предаване!!!”

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар