Home » Клюки » 25-годишен германец проплака: Азис преспа с мен 1 вечер и ме заряза (разказ от първо лице + чатове)
25-годишен германец проплака: Азис преспа с мен 1 вечер и ме заряза (разказ от първо лице + чатове)

25-годишен германец проплака: Азис преспа с мен 1 вечер и ме заряза (разказ от първо лице + чатове)

Твърде пикантен скандал с гей привкус тресе родното светско пространство, научи ексклузивно Novini 0.

В неговия център е не друг, а звездата Азис, който в последните години сякаш се оттегли от светлините на прожекторите и се старае името му да не бъде забърквано в подобни скандали. Очевидно обаче той продължава да живее по доста разюздан начин и изобщо не се е кротнал, както се опитва да твърди. Дори напротив.

Мъж, който се представи за негов любовник, разкри доста любопитни неща за ромския славей. И интимните му преживявания. Мъжът, чието име е Патрик, е на 25 години и е от Германия. От известно време той живее в България и се е запознал с Азис в социалните мрежи. Двамата са си общували в онлайн приложение за гей свалки, наречено Grindr, както и във Фейсбук, където обаче Азис е изтрил профила, от който е пишел на Патрик.

„Как да съм сигурен, че това наистина си ти“, пита съвсем резонно немецът. „О, както искаш, има толкова много други хора, които биха искали да са на твоето място в момента“, отговаря на доста развален английски Азис. Ако, разбира се, наистина той стои зад този профил. И използва социалните мрежи, за да си намира мъже за секс.

Точно това се е случило и с Патрик – след неколкомесечно онлайн общуване и размяна на снимки, двамата с чалгаджията си уговарят среща на живо.

Интимното им соаре е било в закътания варненски хотел „Графити“, където двамата са правили секс, твърди Патрик. Като доказателство той ни предостави чатовете, които е водил с Азис, в които ясно се вижда как двамата си уговарят среща и още по-важно – какво се е случило след като са се отдали на страстта си.

И по-конкретно – фактът, че Азис незабавно е бил шута на Патрик като го е блокирал във въпросното гей приложение Grindr. Опитите на германеца да се свърже с него удрят на камък. 25-годишният мъж твърди, че за Азис това е практика – да преспива с мъже, които си хареса онлайн, за по една нощ, а след това да ги разкарва най-безцеремонно.

Публикуваме разказа на Патрик без редакторска намеса (превод от английски – авторът на статията).

„Името ми е Патрик, на 25 години, от Германия, живея в България. Самоличността ми е скрита, защото не търся слава, внимание, пари или каквото и да било друго. Искам да споделя с вас какво ми се случи с чалга певеца Азис. Искам да го споделя, защото разбрах, че същото се е случвало с много други хора.

Случи се на 30 април 2022 година в хотел Графити във Варна, в стая номер 503 (където беше отседнал Азис). Но най-първият контакт помежду ни беше на 3 декември 2021 година.

Общувахме си през приложение за гей срещи, наречено Grindr и той ме покани в хотела си на 30 април. Правихме секс – нещо, за което съжалих веднага, след като се случи. Веднага, след като преспа с мен, той ми заяви, че се среща с много други гейове и след като си тръгнах от стаята, никога повече не ми писа и не ме потърси. Дори ме изтри в Grindr. Това, което не знае, обаче е, че аз направих скрийншоти на разговорите ни.

Разказвам това, за да окуража други, които си общуват и се свалят онлайн с Азис, да не вярват на нито една дума от това, което им казва и да не се чувстват принудени да правят неща, които не искат. Докато си пишехме, той беше много мил и внимателен и се преструваше, че наистина го е грижа за мен. Използва статута и славата си, за да ме накара да направя нещо, което не исках.“, твърди Патрик.

 

 

Източник: crimesbg.com

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 4 Средна оценка: 3]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар