Home » Life Story » 1 година по-късно мъката на Ивана е неутешима, успя да разплаче и феновете си
1 година по-късно мъката на Ивана е неутешима успя да разплаче и феновете си

1 година по-късно мъката на Ивана е неутешима, успя да разплаче и феновете си

Ивана за пореден път показа дълбоката си привързаност към своя баща. Преди година той си отиде от този свят след тежък ковид, а певицата е неутешима в скръбта си.

Звездата на „Пайнер“ разказа за трагедията и написа прочувствени думи за родителя си.

„Преди една година на този ден си отиде баща ми – Тодор Калудов! Татко, знам- животът трябва да продължи, но не знаех, че липсата ти, може да носи толкова тишина, убийствена тишина…

Няма я музиката в Айтос, няма акордеони, няма ги майтапите ти! Благодаря, че точно ти беше моят баща! Гордея се с теб! Светъл да е пътят ти“ – сподели тя в деня на годишнината от кончината му.

Тодор Калудов бил познат като добряк, веселяк и голям майтапчия. Никога не се оплаквал от здравословни проблеми. Радвал се на живота и дори забравил, че преди 30 години претърпял сърдечна операция. След което лекарите му предписали лечение с хапчета и в никакъв случай да не натоварва „моторчето“ на тялото. Той обещал да спазва съветите им и с удоволствие се прибрал в дома си.

Семейството на ИванаДни преди да си отиде, пил студена бира. Като се събудил, гласът му бил изчезнал. Решил, че е от студеното и че след ден-два ще се оправи. Минали цели 3 дни, но нищо не се случвало.

Гърлото го боляло и едва намирал сили да общува с близките си. Семейството решило, че трябва да го види лекар и да му бъде направен за всеки случай и PCR тест. Резултатът се оказал положителен и бащата на певицата бил настанен в болницата в Айтос.

Докато Ивана и майка ѝ решавали дали да го местят в Пловдив и къде ще е най-добре лекуван, популярният акордеонист издъхнал.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар