Home » България » Щерката на Анахид и Коста Цонев гледа болни старци за пари (Снимка)
Щерката на Анахид и Коста Цонев гледа болни старци за пари (Снимка)

Щерката на Анахид и Коста Цонев гледа болни старци за пари (Снимка)

Теодора – дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, е започнала да се препитава като болногледачка.

Наследничката на големия актьор и тв говорителката рекламира услугите си в интернет сайт, където е описано, че предлага къпане и преобличане, почистване и пране, готвене и хранене, вършене на домашни задължения, социализиране и разходка на възрастни хора със заболявания. Тарифите, които Теодора е посочила, са две.

Едната е почасова, като грижите ѝ за 60 минути струват 12 лева. Втората е месечна, включваща абсолютно денонощна грижа, срещу заплащане от 1400 лева. Като допълнителни компетенции и услуги дъщерята на Анахид е вписала, че предлага заплащане на битови сметки, данъци и такси, придружаване на своите клиенти при лекар, посещение на културни събития и провеждане на упражнения.


От професионалната ѝ биография на сайта става ясно, че Теодора, която през 2017 г. направи опит за самоубийство, не се занимава от вчера с гледане на възрастни хора и е натрупала тригодишен стаж. „С 3 години опит в грижата за възрастни хора, включително и в дом за възрастни хора, има дългогодишен професионален опит като администратор в българското посолство в Рим, говори 4 езика, включително английски и италиански“, пише във визитката на Цонева. Тя е изразила готовност да работи 7 дни в седмицата, без почивка, както и да дава дневни и нощни смени.

Това е поредното занимание, с което наследничката на Коста Цонев се опитва да си стъпи финансово на краката и да се препитава. До неотдавна тя бе продавачка в магазин за дрехи втора употреба в столичен квартал, където обаче не ѝ се понравило и бързо напуснала.

Преди време щерката на Анахид и Коста правеше японски масажи в столично студио, но не успя да си намери клиенти и се отказа от идеята за кариера в областта на рехабилитацията. За кратко работила като учителка по италиански, после в столичен кол център, ходила и на интервю в „Кока-Кола“, но не я взели. Голямото ѝ желание все още било да пее джаз в пиано барове, защото музиката е единствената ѝ страст, и го доказа в шоуто „Гласът на България“, но и там не успя да стигне напред.

В момента Теодора живее заедно с 16-годишния си син Дейвид. Той е плод на любовта ѝ с 20-години по-възрастен от нея италианец, който година след раждането на детето изчезва и отказва да поеме отговорност за наследника си. Цонева има и 18-годишна щерка Мария от американски барабанист. Девойката отдавна живее при татко си в Ню Йорк, без да ѝ липсва нищо. В продължение на 25 години Теодора се бе установила в Рим, но след като роди двете си деца и остана без работа, се прибра за постоянно в България.

И тук обаче не успя да намери реализация, изпадна в тежка депресия и претърпя няколко любовни разочарования. Това я предизвикало на 29 септември 2017 г. да изпие смъртоносен коктейл от водка и успокоителни хапчета, който я прати в кома. Лекарите от „Пирогов“ едва успяха да я спасят, а тогава все още живата ѝ майка Анахид дойде по спешност от Америка, за да се погрижи за внучето си.

Малкият Дейвид беше взет от Агенцията за закрила на детето и настанен в приемен дом. Благодарение на покойната си майка и роднините си Теодора успя да се закрепи психически, но продължи да изпитва трудности във финансов аспект, заради което продаде дори наследствения си апартамент в „Лозенец“ от баща ѝ Коста. С новата си работа искала да подсигури по-добро бъдеще на децата си.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар