Home » Клюки » Тунджай Мустафа и Антон Хекимян неразделни! Двамата вече не се крият
Антон Хекимян и Туни

Тунджай Мустафа и Антон Хекимян неразделни! Двамата вече не се крият

Антон Хекимян не се разделя с манекена Тунджай Мустафа, убедиха се папараците на „Уикенд”. Вече трета година шефът на новините на Би Ти Ви прекарва всяка свободна минута с хубавия модел и вече се шушука, че двамата може да са заживели заедно.

Журналистът не крие близостта си с младежа, редовно се появява на публични места в неговата компания, води го със себе си дори на театрални премиери, където е пълно с журналисти. От това логично следва, че нищо в отношенията му с модела не го притеснява, включително клюките, които могат да бъдат провокирани от близостта им.

Шефът на новините в Би Ти Ви бе забелязан преди дни на театър в компанията на хубавия Тунджай Мустафа, когото приятелите наричат Туни. Хекимян веднага бе заобиколен от фенки, които го преследват още от времето му като водещ на сутрешния блок на телевизията. Арменецът изглеждаше усмихнат, държеше се любезно с хората около себе си, но личеше, че е много зает. До самото начало на представлението той не спираше да говори по телефона, вероятно давайки инструкции на служителите в нюзрума на Би Ти Ви, които се подготвяха за централната емисия на новините, докато шефът им очакваше спектакъла.

На хората по седалките около Хекимян им направи впечатление, че журналистът е с два телефона, които не спират да звънят. Докато той работеше от разстояние, младият Тунджай спокойно разглеждаше обстановката в театъра и хората в залата.

Не личеше манекенът да се чувства некомфортно от това, че приятелят му е зает. Напротив, той се отнасяше с видимо уважение към работата на Антон и търпеливо го изчакваше да приключи дългите си делови разговори, за да размени няколко думи и с него. След финала на представлението Тони и Туни си тръгнаха заедно, а журналистът отново размени по няколко думи с почитатели в театъра. Виждайки заедно арменеца и турчина, хората коментираха, че Тунджай изглежда много симпатичен и приятен младеж.

Според запознати, двамата с Хекимян се познават от 2018 г., когато се срещат, благодарение на общи познати.

Туни е завършил икономика, но в свое интервю споделя, че модата винаги е била негова страст. Още преди да влезе в Университета за национално и световно стопанство в София, той завършва професионален курс за манекени. Когато се дипломира, се отдава на модата. Тони и Туни споделят много общи интереси. Двамата обичат спорта и активния начин на живот. За страстта на Хекимян към фитнеса се знае от години, а Тунджай не крие, че тренира всеки ден, за да поддържа манекенската си фигура.

В същото време той избягва химията, с която мускули се ваят лесно, но може да бъде опасна. Освен това турчинът, както и арменецът, са много точни и дисциплинирани. Тунджай твърди, че цепи секундата – нещо, което е характерно и за Хекимян, благодарение на годините работа в телевизията, където всяка секунда е от значение и струва много пари. Двамата приятели имат и общо хоби – пътешествията.

Още преди време „Уикенд” писа, че те обикалят света заедно. Откакто се запознал с Мустафа, Хекимян прекарвал с него всяка своя ваканция, докато преди време предпочитал компанията на родителите си и на своята сестра. Любима дестинация за Туни в България била Родопите заради прекрасните хора, които живеят там, красивата природа и чистия въздух.

Всяко лято моделът си отделял поне по месец, който прекарвал край река Арда. Тони също харесва планините и хората в малките населени места, където като репортер е направил едни от най-хубавите си репортажи. При толкова много общи интереси между двамата мъже едва ли някой се изненадва, че край тях рядко се виждат жени.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 4 Средна оценка: 4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар