Home » Клюки » Страшен удар по Виктория и Дениз от „Ергенът“ /Снимки/
Страшен удар по Виктория и Дениз от "Ергенът" /Снимки/

Страшен удар по Виктория и Дениз от „Ергенът“ /Снимки/

Популярността си има своите тъмни страни. В това се убедиха „на живо“ две от участничките в хитовото риалити „Ергенът„.

На крачка преди финала в имението на предаването и в социалните мрежи ври и кипи от страсти. Те са насочени основно към останалите 4 претендентки за сърцето на Виктор Стоянов, а нещата тези дни ескалираха дотам, че вече започнаха да хакват и профилите на дами от предаването в социалните мрежи.

Причината със сигурност е развоя на събитията в риалити формата.

Става дума за Виктория Капитонова и Дениз Хайрула , които останаха доста неприятно изненадани, след като не можаха да влязат в профилите си в социалните мрежи, в които ги следват хиляди.

Умишлено грубото държание на Виктория към Александра от последното издание на риалитито, явно е предизвикало недоброжелателите й да реагират. Наскоро и Капитонова, и Хайрула се оплакаха, че са с хакнати профили за неизвестен период от време. Рускинята обаче, веднага си направи нов профил и даде обяснение за случилото се.

Капитонова хакнат профил

Капитонова профил хак

Профилът на Дениз също бе премахнат, но все още не се знае дали причината е същата. На свой ред тя съобщи, че тъй като профила й в Инстаграм е временно ограничен, който иска, може да я последва в другата социална мрежа, където тя разпродава дрехите си.

Дениз профил

72 часа по-късно обаче, Дениз пусна ново съобщение към последователите си във фейсбук, от което става ясно, че главоболията й май са в миналото.

Източник: За жената

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 3.5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар