Home » Скандално » Самолет прелетя необезпокояван близо до АЕЦ Козлодуй. Някой ни пробва!
Самолет прелетя необезпокояван близо до АЕЦ Козлодуй. Някой ни пробва!

Самолет прелетя необезпокояван близо до АЕЦ Козлодуй. Някой ни пробва!

Самолет зарежда във Видин. Нищо особено. Може да се случи във всяка държава – един самолет може да наруши въздушното пространство.

Но само в една пробита държава може да кацне неразрешено и невидим във Видин. А и да зареди. Полицията не успяла да му попречи пак да излети.

Само в една държава без радари и собствена авиация може да излети отново от Видин. Само в една идиотска държава, където вече военни няма – същия самолет може да прелети близо до АЕЦ Козлодуй без да е обезпокояван.

Само късметът ни да не се случи така – че тоя самолет не е пълен с мръсна бомба и да се пробва над Козлодуй, пише Мартин Карбовски в Lentata.

И накрая – коя е тая държава, в която такъв самолет я пресича от запад на изток и каца тайно до Шумен. Намират го празен и топъл двигател.

Никой не помни Матиас Руст. Тогава той впечатли руснаците, заради него маршали подаваха оставки. А у нас – всичко това дори няма да ни впечатли.

Някой ни пробва.

И вече знае – пробита държава, летиш, кацаш, зареждаш, пак излиташ, въртиш , кацаш, бягаш – вие разбирате ли какво означава това и по коя милост сме живи?

Дунав мост

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар