Home » Клюки » Рускинята Виктория мина всички граници и зрителите са бесни
Рускинята Виктория мина всички граници и зрителите са бесни

Рускинята Виктория мина всички граници и зрителите са бесни

След изгонването на Людмила остана последната участничка, която лази по нервите на зрителите. Виктория все повече показва лошата си страна, задръжките падат и поведението й стана невъздържано спрямо Александра.

Чашата преля след като тя си позволи да лисне питието си върху момичето. Това поведение е недопустимо за ефир, споделят зрителите и се питат защо екипа толерира това поведение.

„Ах колко си двулична“, каза Алекс на Виктория и това отприщи злобата у нея.

„Днес рИва, вчера рИва, оня ден рИва, всеки ден ревеш“, отвърна тя и изля демонстративно питието си.

Това поведение възмути зрителите и този път те се обръщат към продукцията, как може да се позволи това.

Сякаш режисьорите изпитват удоволствие да правят драми, вместо да създадат предаване, което да е наслада за емоциите в края на деня. Аз в началото имах съвсем други очаквания към това предаване.

Спрях да го гледам* защото тази агресия не мога да я понеса и само чета публикации кой си тръгнал но видях този клип и не се сдържах. Ако всички спрат да го гледат в протест и нямат никакъв рейтинг ще е най добре защото всичко това идва от продуцентите и тези който са инвестирали.. такава злоба не би трябвало да се толерира! Направо отвратително.

Гледала съм всички чуждестранни издания които са всъщност оригинала и никога не са позволявали такава злоба. Имало е кавги но агресивните хора са ги махали…

Страхотно разочарование е това предаване, а след това, което виждам че ще се излъчва утре, просто спирам да гледам. Някой много зле си върши работата, или много добре, ако целта е зрителите да се чувстват обременени и напрегнати, гледайки всеки епизод. Този романс, който така стабилно разгърнаха с Александра, сега изглежда мижав и блед на фона на цялото психическо насилие и тази конска доза селяния.

Изключително неприятен е фактът, че лошите герои сега само трупат известност и дивиденти, въпреки негодуванието на нас, зрителите. Отвратително, а имах позитивна нагласа от чуждестранните формати.

Леле, ужасно грозно поведение на Виктория… Защо се излага това момиче

Допускането на такова поведение е срам за бтв и продуцентите на предаването….

За да се гледа масово това предаване,трябва да е изпълнено с конфликти- така е по сценарий. Въпросите,
отговорите при срещите, провокативното поведение на някои също е насочено. Просто някои играят много добре и си навличат гнева на публиката, каквато е Виктория.

Има и по-безлични като Деница, които със заключенията на зрял човек, е фон на това , което се случва като основен конфликт. Сценаристите и режисьорите са си свършили работата добре, щом толкова народ застава еднополюсно.

И това са едни от най-обраните коментари, по адрес поведението на Виктория възмущението на феновете е огромно.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 3 Средна оценка: 4.7]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар