Home » Скандално » Петър Бакърджиев не е висок, не е красив и е голям темерут, а забива такива мадами! Каква е тайната му?
Петър Бакърджиев не е висок не е красив и е голям темерут а забива такива мадами! Каква е тайната му?

Петър Бакърджиев не е висок, не е красив и е голям темерут, а забива такива мадами! Каква е тайната му?

Едно от чудесата в БТВ постоянно бива поднасяно от спортния репортер Петър Бакърджиев, който се спука да забива хубавици, а той самият изглежда доста зле. Каква е тайната му, се питат колегите му.

В момента Пепи е обвързан с финансистката Красимира, която също се оказа много красива. Тя най-после се показа в публичното пространство и се видя, че превъзхожда половинката си стократно. Наскоро го направи баща за трети път.

Бакърджиев има две деца преди това от колежката си Гергана Гунчева, която също минава за една от красавиците не само в медийните среди, но и изобщо в България. Двамата се разведоха преди година, но и до днес остава загадка как жена с външността на Гери е прекарала 10 години в леглото с мъж като Пепи.

Още по-отдавна пък журналистът имаше връзка с друга от хубавиците в БТВ, а именно Виктория Петрова. Днес тя вече е доста състарена, но когато беше с Петър, беше считана за красавицата на телевизията.

Бакърджиев нито е висок и снажен, нито има мускулесто тяло, нито пък в лице е нещо кой знае какво. Освен това по характер е страшен темерут, както той самият се определя. Въпреки всичко това продължава да спи с някои от най-красивите жени у нас.

Според слуховете подходът му при свалките бил доста успешен.

Той бил рязък и прям към жените и никога не им правел излишни комплименти, което ги заинтригувало. Правел се на лошо момче и номерът му минавал. Разбира се, тези, пред които минава, дали имат много мозък в главата, щом се връзват на номера от тинейджърството, се пита в загадката.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар