Home » Life Story » От мъка по баща си: Крисия пропуска абитуриентския си бал
От мъка по баща си: Крисия пропуска абитуриентския си бал

От мъка по баща си: Крисия пропуска абитуриентския си бал

Поредният сезон на „Като две капки вода“ вече е история, но няма скоро да бъде забравен. Не само заради колоритните участници, които се превърнаха в любимци на публиката, но и заради трагедията, която преживя най-малката в групата – Крисия.

Тя загуби изненадващо баща си Марин Тодоров, който получи инфаркт на 53 години след разправия със съдия-изпълнител. Той бе опят в най-големия храм в Разград на 30 април, където семейството живее.

Крисия обаче е родена във Варна, откъдето е майка й. Младата певица и сега живее в морската столица, защото учи в тамошното музикално училище, след кратък престой в София. Столицата явно не понесе на детето-чудо, което не криеше, че се чувства самотно без сплотеното си семейство.

Подобно на повечето си съученички и почернената изпълнителка била готова с тоалета за празника, но се говори, че заради трагедията обмисляла да пропусне бала си, пише „Минаха години“.

Роклята избрала с помощта на майка си и по-голямата си сестра. Тифани е вече на 21 родини и е студентка в София. Крисия е средната щерка във фамилията, а Марина е изтърсакът и едва на 9 години.

Отишлият си без време Марин Тодоров винаги е твърдял, че се чувства прекрасно в женското царство в дома му, заради съпругата си Ангелина, която е бивша балерина.

Източник: Шоу

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар