Home » България » Някой нещо май ни цака в България! Пак ни правят на глупаци
Някой нещо май ни цака в България! Пак ни правят на глупаци

Някой нещо май ни цака в България! Пак ни правят на глупаци

Празници, празници, но животът не е така… Вчера влизам в магазина и си говорим с момчето зад щанда на топлата витрина. Той ми казва, че другия месец цените щели да скочат драстично, над това което е сега!!!

Представи си пилето на грил е вече 13 лв.!. Така ли?!, казвам аз. Че то не беше ли 7 лв. в началото на пандемията? Да, казва той, после стана 9, после 11,.а сега е 13 лв…

А сиренето на Маджаров удари 19 лв., продължава той… Ама как бе… Какво говориш ти, му казвам аз… Да… ще видиш какво ще стане, продължава той! И ми се усмихва…

А аз смятам на ум, че с моята неповишена заплата вече не 2, а едно пиле ще купя, не 2,.а едно сиренце… Ама то нали уж 10% е инфлацията, защо във веригата големи супермаркети цените са двойни?????

Звъня в Гърция, на сестра ми, абе какви са увеличенията при вас, питам аз… Казват ми, че има поскъпване, ама не двойно, с по 1 евро… Хм! Ставам неспокойна! Споделям за пилето, отсреща са в шок!!! Какво е това увеличение…!? Питат ме! Ама от къде, по дяволите да знам!

Някой нещо май ни цака в България! Пак ни правят на глупаци! Ония предните дето са ни крали и тия дето не знаят какво се случва в реалния живот ДНЕС!

Така ме хвана яд, че не се чупих от тая страна докато бях млада…

И на морето няма да им ида, ако можех и храната им нямаше да купя… И сметките им не искам да плащам!!!

Или се стягайте и спрете да ни мародерствате или дето викат старите хора, ще ви вземат мътните!

Коментарът на възмутената гражданка е публикуван в сайта Факти бг

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар