Home » Клюки » Николета Лозанова помете майката на Сашко
Николета Лозанова помете майката на Сашко

Николета Лозанова помете майката на Сашко

Драмата около изчезването на Сашко от Перник развълнува много хора, които макар и косвено следяха докрай развитието на събитията.

Намирането му донесе облекчение на близки, роднини и разбира се многобройната армия от хора, включили се в издирването на детето.

Като грижовна майка Николета Лозанова се възмути от отношението към събитията на родната майка на Сашко.

Жалко, че има майки, които след като присъдят родителските права на бащата, губят и вродения си майчински инстинкт! „Скоро ще се прибера в България“ – в превод „някога си“, безразлично и безочливо!, написа тя в социалната мрежа, дълбоко възмутена от бездушието, лъхащо от думите на жената.

Много коментиращи се съгласиха с нея, каквато и да е истината за раздялата й с бащата и отношенията помежду им, детето заслужава по-добро отношение, особено в критична ситуация като тази.

Не знам как може тази жена да си стои в чужбина когато детето й не се знае къде е?

Доброволци, кмет полиция го издирват, а тя вместо да хване първия полет си стой там. От възпитание ще я нарека госпожа независимо какви са отношенията с бащата една истинска майка няма да чака ,а ще се прибере и ще търси рожбата си под дърво и камък както се казва.

Един истински родител няма да се спре пред нищо каквото и да му струва., написа под поста на Николета жена, съпричастна със събитията около Сашко.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар