Home » Скандално » Мрежата прегря с конспирации за Сашко – вижте версиите:
Мрежата прегря с конспирации за Сашко - вижте версиите:

Мрежата прегря с конспирации за Сашко – вижте версиите:

Най-обсъжданата тема в последния месец в България безспорно е изчезването и намирането на Сашко от Перник.

Тя измести както глобалните проблеми така и нашенските. Няма човек в България, който да не взе отношение и всеки смята, че знае какво е станало всъщност. Преобладават коментарите, че „нещата не са такива, каквито ги показват“.

Много от версиите на хората в мрежата буквално са като от филма „Досиетата Х“, а други пък смятат, че нещата са по-простички – „искат да чипират децата“, „да изместят вниманието от изборния кодекс“ и т.н.

По случая продължава разследване, за да се докаже дали не е имало отвличане, но версиите се роят една след друга.

От Новини 0 подбрахме някои от най-любопитните и абсурдни коментари в мрежата:

„Нали ясновидецът каза,че е жив и посочи мястото, каза че е отвлечен !

Аз допускам, че цялата сага около Сашко бе за отвличане на вниманието, докато променят изборния кодекс и един господ знае още какво. Не случайно медиите тръбяха през 5 мин. едни и същи глупости. И друг път са изчезвали деца… 3 дни и минават на друга тема…

С тази пиеска успяха да внушът състрадание у всички хора, но истинското внушение е друго и то беше изказано в прав текст, без да бъде „забелязано“ от мисирките и това е че „трябва децата да бъдат Чипирани, за да не се случват подобни неща в бъдеще“. Ето какво“ бъдеще“ готвят за нашите деца и вече подготвят общественото мнение, като ще поляризират мненията, точно по Оруел

Нито за миг не повярвах в разпространената версия! Моето скромно предположение е,че е използвано състоянието му ,за да се подготви обществото към въвеждане първо гривни на децата ,а на следващ етап – масово дамгосване на възрастните. Не изключвам възможността близките му да са били купени! А детето без съмнение е било обгрижвано през това време. Милото!

Ще кажат толкова колкото за сестрите белнейски

Някой ни баламосват ,но не знам кой?!Сашко от нищото изчезна и от нищото се появи!Също като в приказките от ХИЛЯДА И ЕДНА НОЩ!Така,както го гледам Сашко ,че нищо му няма май нито е изчезвал,нито са го намирали. Режисорите на този филм, който ни прожектираха са на бая високо държавническо ниво!Какво целяха не зная?!

Господа управляващи,борейки се със зъби и нокти само за собствени облагане позволявайте и този случай да бъде потулен,да защото такива деяния не се извършват от хора чудейки се как да нахранят семействата си в утрешният ден…

Сашко не е бил бос, а с мокри обувки.Така казаха хората, които са го намерили. Разследването ще продължи и тогава ще се разбере. Няма причини да се укриват похитителите, независимо кои са. Законите са за всички!

Това е цялата истина хора но в предни коментари и аз казах че няма да се узнае истината но друго ми е чудно как бащата не е успял да види за толкова кратко време къде е детето…….

Като чуха за паричната награда решиха да го пуснат да излезе на открито, през другото време е бил някъде скрит! Но не вярвам да се разплете докрай тази история! Приказката завърши с хепиенд!!!

Аа бе мили хоро всичко ее ясно че не е така както бащта и медейте казват, но цялата истина е в ръцете на правителствот и в закона не очаквайте че ще се разбери истината не!

Това доказа, че предаването на г-н Беър Грилс, е една лъжа в което винаги дълбоко съм вярвал!
Имал съм подобна случка преди време, докато извършвахме дейност по защита на Отечеството ни, заедно с тестостероновият лъв г-н Младен Маринов, мъжкарчето г-н Томислав Дончев и г-н Львски Костадинов, който по онова време беше в младежкото ВМРО.

Тогава и г-н Львски Костадинов, прескочи с лъвски скок река Камчия и приведе в безпомощно състояние едни фашисти, но сега това не важно. След задържането на тези фашисти, които се оказаха украински граждани, заедно с тримата комити, които вече споменах се отправихме към планината, за да достигнем до Седемте рилски езера, защото получихме оперативна информация, че в езерата се къпят още фашисти! Понеже преходът от река Камчия до Рила беше дълъг, ние нямахме време да търсим и да носим оборудване и храна.

Когато се изкачихме до тях осъзнахме, че сме неподготвени. Въпреки това, г-н Дончев, като истински гербаджия каза, че ще ни води по пътя надолу. Лошото време обаче му изигра лоша шега и се лутахме няколко дни в планината.

От този случай знам, че човек е способен да оцелее 9 дни в планината!

Склонна съм да вярвам на написаното, но до къде може да се ходи с кола. Доколкото прочетох от намерилите го, там е било трудно достъпно, та все пак Сашко се е движил пеша, не са го спуснали с хеликоптер. И леко облечени и почти няма драскотини. И поне една нощ е прекарало там, няма да смеят да го оставят през деня, след като знаят, че го търсят. Мое мнение

Звучи страхотно, но истината винаги е някъде по средата. Иска ми се официална медия да направи разследване. Да не се окаже само, че има допълнителни нюанси в тая история. Аз не съм убеден, че нормален работодател в такава ситуация би реагирал толкова нечовешки. Да не се окаже само, че доброволеца никого не е търсил, а си е карал отпуската другаде, а шефа му го е усетил. И преди да ме подкарате с упреци, искам да отбележа, че вярвам в доброто, но умерено.

Повече от ясно е, че няма как да бъде в такова добро състояние, ако не е получавал храна и вода. Този случай трябва да се разплете докрай, защото отвличането е углавно престъпление и извършителите трябва да бъдат заловени. Мен лично доста ме учуди и спокойствието на бащата..

Точно казано ?хората живеещи в планинските райони добре знаем че неможе да отцелее при тези условия ! Но понеже нямаме държава и разследващи институции ще потвърдят тезата от 1ден на намирането ! Че детето е герой и чее отцелял сам !

Точно така! Бил е държан някъде и в последствие пуснат ! Полицията трябва да си свърши работата и да разбере истината,която е съвсем различна от това което ни се представи !

Подкрепям казаното от господина. Всичко е сценарий по приказката; Малечко Палечко: Горкото дете. Да бяха му сложили в джобчетата малко камъчета да не обърка пътя. Можеше и да го открият. Радвам се все пак че детето е намерено.

Да прав сте. Просто ми писна да гледам и слушам как всякакви журналисти и специалисти ни разказват приказки като за пет годишни деца. Ако не беше толко страшно събитието можеше да се смеем като в киносалон. Много подценяват интелекта на българина.

Те са видяли, че случаят е много нашумял и от страх са го оставили. Не е било даже вьзможно и да отидат с него зад граница. И те са избягали на някьде. Ако не беше се вдигнал такьв голям шум… кой знае какво щеше да стане с това мило дете. Намесиха се и екстрасенс и и врачки и това ги е уплашило.

Бащата е стъпил на криво ? , засегнал е нечии интереси и са решили да му дадат урок. Може би са участвали няколко човека, а при обявената сума от 100 000 лв, са се изплашили че някой от участниците може да проговори за да вземе парите и са решили да го подхвърлят на видно място. Мисля че трябва и хората които го намериха да бъдат подложени на детектор на лъжата. Как точно го намериха на място преровено от хора, кучета и техника. Кой ги насочи да търсят отново там. Или другият вариант е бащата да е платил сумата на четири очи, без медиен шум и похитителите са му подхвърлили детето. Дано разследването да си свърши работата както трябва.

Аз работя от 24 години с деца със увреждания и съм на същото мнение. Чудесно е, че го откриха и е здрав, но не ми харесва, че ни залъгват и ни правят на глупави и наивни. Желая на семейството здраве и много късмет.

Радвам се за детето, но едно не ми е ясно: Защо бащата няма право да коментира по съмненията за отвличане!? Кой му забранява това право: полицията ,или похитителя!? Или ако е нито едното ,нито другото, тогава защо да не изкаже своето мнение по въпроса!? Ха иди повярвай на тезата, че детето е изкарало само 9 дни на студ и шипки и глогинки! Но……..така да бъде! А дано, ама надали!

Браво, браво, но продължава да смърди! Бащата сам каза, че детето е със суитчър и се тревожеше за облеклото му. Значи той не знае за якето, а и не опроверга по-късно, че детето има горна дреха. И бабите можеха да споменат, че липсва горна дреха вкъщи. А хората се тревожеха и малко вярваха, че се оцелява без топли дрехи в гората. В името на доброволците, някой да каже истината !!!!!!

Щом се води разследване, значи въпросът още не е изчистен! Не ,че искаме непременно,,отвличане „! Не! Ще се радваме, ако детето само се е намерило там! А дано! Надявам се да е без ,,надали“! Много се надявам!

Саше, ако разбереш някога едиотите в наша държава какво пишат не им обръщай внимание. Самото семейство може би така да ги е възпитало!

Спрете се вече с тези коментари, все едно и също се пише. Не виждате ли , че детето е отсабнало, изтощено и изплашено. Оставете го вече и него и баща му, нека си отдъхнат от случилото се и продължат да си живеят здрави и щастливи., а ние да си кажем“Бог да пази“

Източник: Вихрогон

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар