Home » Свят » Кралица Елизабет Втора залепи звучен шамар на Меган Маркъл в завещанието си – ето от какво я лишава:
Кралица Елизабет Втора залепи звучен шамар на Меган Маркъл в завещанието си - ето от какво я лишава:

Кралица Елизабет Втора залепи звучен шамар на Меган Маркъл в завещанието си – ето от какво я лишава:

След кончината на кралица Елизабет Втора мнозина си задаваха въпроса – кой ще наследи всички онези бижута и драгоценности, които се предават в кралското семейство от поколения?

Предположенията валяха, а истината се оказа по-различна от очакванията.

Двайсетина дни след погребението на Нейно Величество излязоха любопитни подробности, свързани със завещанието ѝ. Оказва се, че Кейт Мидълтън е била нещо много повече от обикновена снаха.

По всичко личи, че Елизабет е държала много на нея. Затова и е счела за нужно да ѝ завещае голяма част от бижутата си. И удобно да забрави за Меган Маркъл.

Според последната информация в публичното пространство, преди да почине, любимата кралица на Великобритания е направила последни промени в завещанието си. Именно съпругата на принц Уилям е големият печеливш от подобен ход, защото наследява ценности на стойност повече от 110 милиона долара.

кралица Елизабет бижута

Личната колекция на Елизабет безспорно е феноменална.

300 бижута с ярка сантиментална стойност вече са отредени именно за Кейт. И ако любимата снаха в семейството винаги е изпълнявала съвестно задълженията си, то черната овца – Меган Маркъл – е тотално отсвирена от предсмъртната повеля.

За ужас на наперената херцогиня, тя няма да получи нищо ценно, а просто ще обере остатъците от пищната колекция – колкото да не е без хич. Така звучният шамар в лицето на пишман снахата дълго време ще отеква в луксозния ѝ американски дом, пише За жената.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар