Home » Любопитно » Кармични дългове: как да се „разплатите“ за миналото си и да започнете на чисто
Кармични дългове: как да се "разплатите" за миналото си и да започнете на чисто

Кармични дългове: как да се „разплатите“ за миналото си и да започнете на чисто

Кармичният дълг е отрицателно натоварване, което човек получава от предишен или настоящ живот поради нарушаване на законите на Вселената. Нека разгледаме въпроса по-подробно в нашия материал.

С прости думи, кармата е един от законите на Вселената , според който всички думи и дела, извършени както в миналия, така и в настоящия живот, имат пряко въздействие върху съществуването на индивида. Ако има повече добри дела, те ще подобрят баланса, докато лошите ще допринесат за изчерпването на резервите. Ако започнете да се замесвате в неща, които оказват негативно влияние върху вас и околните, можете да доведете сметката си до отрицателен баланс и да натрупате кармични дългове, за които определено ще има „възмездие“.

За да бъде нормален балансът на кармата, ще трябва да изпълнявате трудни задачи. Основната трудност е да разберете как да действате, за да изкупите кармичния дълг, защото Вселената, като правило, рядко дава очевидни намеци и улики.

Има неща в живота, които идват при вас, за да можете да достигнете нови висоти, и има такива, които са дадени, за да коригирате грешките от миналото. Ние ще ви кажем как да идентифицирате вашите кармични дългове и да ги изкупите.

Как да определим наличието на кармичен дълг?

кармичен дълг

Има прост начин, по който можете да изчислите наличието на кармични дългове. За да направите това, трябва да изчислите сумата от цифрите на вашата дата на раждане – например сумата от 01.06.1991 г. ще бъде следната: 0+1+0+6+1+9+9+1 = 27; 2+7=9.

Ако при събиране получите числата 13, 14, 16 или 19, имате кармичен дълг. Числото 13 показва, че дългът е свързан с прекомерен егоизъм и бездействие, 14 предполага, че ви е даден талант, който не сте използвали, 16 показва, че сте пренебрегнали любовта, а 19 показва, че сте били прекалено суетни и властни.

Ако вече знаете за своите кармични дългове, тогава трябва да помислите как бихте могли да балансирате негативните ситуации от миналото. Оставяли ли сте проблеми неразрешени, които след това са забравени? Простили ли сте всички грешки? Искате ли да коригирате нещо, което сте правили преди по отношение на другите? Ако успеете да запомните „незатворените“ моменти, ще можете да разберете как можете да ги затворите.

Принцип на възстановяване

Както бе споменато по-рано, кармичният дълг възниква от действия, извършени в предишен или настоящ живот. Напълно възможно е обаче Вселената непрекъснато да ви дава шанс да балансирате кармата си, но вие да го пренебрегвате. Анализирайте характера си и събитията, които са се случили, и започнете да действате – важно е напълно да преразгледате поведението си и да действате съответно.

кармичен дълг принципи

Важно е да разберете, че е невъзможно да изплатите дълга на кармата, като съжалявате за себе си и проявявате мързел. Смелостта, отговорността, предвидливостта трябва да станат ваши приятели. Основно изискване е осъзнаването на вредните действия, за да бъдат коригирани.

 Например, ако осъзнаете, че имате кармичен партньор, който да ви помогне да се отървете от комплекси и „призраци от миналото“, трябва да приемете факта, че той ви е даден за известно време, за да научите важен урок и да продължите напред. Проблемът е, че пускането на такива хора е изключително трудно, но необходимо. В противен случай рискувате да си спечелите още един кармичен „подарък“.

Освен това, за да изплатите кармичните дългове, трябва да работите не само върху вътрешността си, но и върху това, което ви заобикаля – трябва да оставите токсичните хора в миналото, да се разделите с цялата натрупана негативност и да забравите за разрушителните навици, които влияят негативно енергията около вас.

Този подход ще ви помогне да се отървете от всичко, което трови живота ви и да се отворите за здравословни и необходими промени.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар