Home » България » Каква власт е тази, която: 1. Налага диктат чрез баркод? 2. Забранява правото на труд и респективно на оцеляване?
Каква власт е тази която: 1. Налага диктат чрез баркод? 2. Забранява правото на труд и респективно на оцеляване?

Каква власт е тази, която: 1. Налага диктат чрез баркод? 2. Забранява правото на труд и респективно на оцеляване?

Вчерашният ден поднесе някои интересни обрати. Тепърва ще гледаме обрати! Така натегнаха ластика, че откатът ще бъде много съществен. Говоря изобщо за ДД, не само за клона в България.

След като лека полека у нас се разкрива, че сертификатът нарушава не само Конституцията, но и ред закони, чрез които функционира държавата и респективно поражда въпросът Радев, Стойчо и Хари Потър държавата ли искат да премахнат, става ясно, че вездесъщият религиозен център на умните и красивите ЕС също е нарушил и всекидневно нарушава закони, които иначе жестоко налага на всичко живо. Двуличието е вече тотално!

Сигурна съм, че и е другите държави юристи и експерти реагират. Но ми е трудно да провидя светли мисли у населението им, което в огромен процент се ваксинира и прие сертификатите. Има държави като Дания и Исландия, Норвегия, в които изобщо не подлежи на спор незаконното и нездравословното. А има държави като Канада и Австралия, които вече са цифров, физически и психически концлагер. В новата реалност живеят.

Но да се върна на основната мисъл.

Каква власт по същество е тази, която:

1. Налага диктат чрез баркод?
2. Забранява правото на труд и респективно на оцеляване?
3. Обвързва баркода с функциите на живота?

Такава власт нещо хубаво ли е, добро ли е, отговаря ли на очакванията ни за развитие, еволюция и напредък като човеци?
Отговорете си на тези въпроси.

В Германия има места, където не просто влизането в магазин за хляб става чрез баркода, но купуването на хляба става чрез касова бележка, която е свързана с държавата и автоматична, която НЕ ИЗЛИЗА ОТ КАСОВИЯ АПАРАТ, АКО ЧОВЕКЪТ НЕ СИ ВКАРА БАРКОДА.
Това според вас нормална власт ли е?

Която иска доброто на хората. Която се грижи за благополучието и нормалното развитите на човеците. Ако това ви се струва нормално, значи кризата на разпад на обществата и човеците е вселенска.

Как е възможно нации като английската, френската и германската с такива исторически превратности и борби да приемат това за нормално и да участват, не знам и в момента не искам да знам.

Знам, че в малка и грозна България, в която една шепа умни и красиви ни кълнат по цял ден какви простаци и ганьовци сме, има повече разум и буден дух, отколкото у великите прехвалени европейци. Така излиза. Щом като една кохорта идиоти всеки ден облъчва ефира с глупости, които се прокарват като начин на живот и реакцията срещу това някои искат да бъде инкриминирана, а други събуждат най-грозните си страни, за да защитават абсолютно ненормалното, което описвам горе.

Знам само, че тези, които искат да уволняват, гонят, ограничават и затриват хора, отказващи да се ваксинират, няма да успеят в България. Тук така не става. Никога не е ставало и сега няма да стане.

Следваща страница на безумията европейски е малоумната гинеколожка, която си е поставила за цел да унищожи живота в ЕС. Която вчера казала изключителна велика глупост – ЕС НУЖДА ОТ ЯДРЕНА ЕНЕРГИЯ И ПРИРОДЕН ГАЗ, ЗА ДА ПРЕМИНЕ КЪМ НИСКОВЪГЛЕРОДНА ЕНЕРГЕТИКА.

Туш, финал, нямам думи повече за тези завършени глупаци и кретени, които трябва да следваме! Значи , за да си караме каляската, с която да се разхождаме в райските гретини градини, ще ни трябва шестцилиндров двигател с всички екстри.

За да се осъществи глупостта, вчера съвещанието на ЕС ОБЯВИЛО ЯДРЕНАТА ЕНЕРГИЯ ЗА ЧИСТА И ЗЕЛЕНА. Какво казвам аз от години? Този ЕС е върхът на човешката глупост. В него нещата са така, днес вървиш вляво, утре вдясно. Днес си мъж, утре си жена. Днес си животно, утре си човек. Според както дойде за нуждите на еврочиновническия психопатологичен ресурс. Днес Слънцето изгрява от Изток, но утре, ако се наложи за Грета, ще изгрее от Запад. Какво толкова?

Ето това представлява безумният съюз, който бил наш цивилизационен избор, който трябва да следваме и да изпълняваме глупостите му.

Друга лумпенизирана европсихообработена тиква, германската военна министърка, призовала вчера НАТО да ЗАПОЧНЕ МАСИРАНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ РУСИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО АКО СЕ НАЛОЖИ ГОРЕЩИ ВОЕННИ УДАРИ.

Трябва да спра. Не мога да вместя безумието в един пост.
Мислете, ако това е нормалното, то ненормалното става норма.

Вярвам, че има разумни люде, които ще вземат юздите в ръце и светът няма да катастрофира заради шепа безумци, облечени с власт. И пудели тичащи отзад.

Анастасия Гешева

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар