Home » България » Искра Фидосова приюти украински бежанци, опъна ги да работят в кръчмите й
Искра Фидосова приюти украински бежанци опъна ги да работят в кръчмите й

Искра Фидосова приюти украински бежанци, опъна ги да работят в кръчмите й

Известната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова е приютила пет семейства украински бежанци в Монтана, където се оттегли след финала на политическата си кариера и се отдаде напълно на семейния ресторантьорски бизнес.

Бившата депутатка преди месец пусна обява в социалните мрежи, че може да помогне на бягащите от войната в Украйна.

„Здравейте, предлагаме и имаме възможност да поемем с настаняване и работа за пет украински семейства, включително и с малки деца. Ще им осигурим жилище в град Монтана, работа в ресторантьорския бизнес, както и всичко друго, от което имат нужда.

Предлагаме позиции за сервитьори, барман, готвачи, аниматор за детски център, детски педагог, камериерка. Ако е необходимо, можем да докараме семействата от границата“, гласи обявата, към която Фидосова е оставила своя телефонен номер за контакт.

От написаното става ясно, че бежанците са получили подслон от Искра, но и работят в нейните 2 семейни ресторанта, които тя менажира след абдикацията от политиката.

Напоследък ексдепутатката има и допълнително хоби, от което също изкарва солидни доходи, а именно организирането и осъществяването на празнични декорации за сватби кръщенета, детски рождени дни и фирмени партита, писа „Ретро“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар