Home » Коментари » Ето как Радев и Янев с нова схема взимат цялата власт! Кирчо и Асен си заминават
Ето как Радев и Янев с нова схема взимат цялата власт! Кирчо и Асен си заминават

Ето как Радев и Янев с нова схема взимат цялата власт! Кирчо и Асен си заминават

Румен Радев и Стефан Янев вземат цялата власт в България, но не като президент и служебен премиер, а с партия. 

Според запознати с плана около идеолозите на Радев, Стефан Янев сега ще оглави партията, а Радев след това ще бъде посочен за избор на партията за премиер на България.

В случая Румен Радев ще подаде оставка от президентският пост, за да вземе еднолично цялата власт в страната, а след време приятелят му Стефан Янев, ще бъде издигнат от същата партия за президент на страната.

Засега не е ясно, дали други партии участват в заверата, но след разцепването от страна на Радев на БСП се очаква много симпатизанти и членове на столетницата да се влеят в редиците на новата партия.

Информацията, че Мая Манолова също участва в заверата вече е потвърдена след публичната среща на Янев с нея, но според анализатори, Мая ще донесе на проекта Радев – Янев повече негатив, отколкото позитив.

Друг участник, който се спряга за проекта е Костя Копейкин от Варна, но според източниците ни, Радев бил твърдо против Копейкин и хората му да участват, защото били силно неуравновесени и нямали никакви познания за политиката.

Относно сегашните управляващи и техните назначения и Радев и Янев били на едно мнение, че всички трябвало да се махнат незабавно, защото били голяма грешка.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар