Home » Клюки » Елена от Ергенът в тежка депресия, ето какво разкри: той се възползва от мен и ме захвърли!
Елена от Ергенът в тежка депресия ето какво разкри: той се възползва от мен и ме захвърли!

Елена от Ергенът в тежка депресия, ето какво разкри: той се възползва от мен и ме захвърли!

Само една от всичките ще е финалистката, която ще чуе мечтаното „Обичам те“ от Евгени Генчев в риалити формата „Ергенът“.

И това определено няма да е Елена, както се твърдеше в началото.

Не само всички видяха, че пианистът няма страст към нея – има разговор, има приятелство, но не и химия…

но и самата Елена-Антоанета изпаднала в адска криза, разкриха източници от кухнята на предаването. Любовта, която се породила в нея към Евгени, рязко преминала в обида, огорчение и озлобление. А към момента тя още не искала и да чува за него, въпреки че от снимките на формата минаха месеци.

Причината е, че Елена, която с право се има за начетена и интелигентна, се оказа използвана и реално употребена от Евгени, който после й показа пътя. Е, момчето не я е насилило, разбира се, а тя сама му се „сложи“, в опитите си да го влюби в себе си, но то ако ставаше така…

Помним как Елена лично се съблече и остана по монокини пред Генчев и то на първата им среща. Именно там, на плажа, двамата са правили с@кс, когато екипът ги е оставил на спокойствие. Но, за жалост на Елена, дори това не пробудило чувствата на Евгени към нея.

„Стоях пред него г@ла! Но не само тялото, а и душата ми беше г@ла. Разкрих му се така, както никоя друга не го направи, а той се възползва като нерез и ме захвърли. Не искам да чувам за него“, пред криза била Елена.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 6 Средна оценка: 4.5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар