Home » Коментари » Внучката на Тодор Колев изригна: Не е редно в „България търси талант“ да ме оценява проф. Кантарджиев
Внучката на Тодор Колев изригна: Не е редно в „България търси талант" да ме оценява проф. Кантарджиев

Внучката на Тодор Колев изригна: Не е редно в „България търси талант“ да ме оценява проф. Кантарджиев

Не е редно в „България търси талант“ да ме оценява проф. Кантарджиев.

Това е все едно аз да отида в операционната, лекари да правят операция и аз да им давам съвети!

Аз съм актриса и за мен това е обидно. Първо, че съм от семейство на артисти четвърто поколение. Второ, да уча 5 години, после да работят толкова много, да се развивам – аз съм циркова артистка, свиря на пиано, бивша художествена гимнастичка съм, пея, играя народни хора, класически балет съм учила, циркова актобатика и т.н. Как може да ме оценява човек, който няма каквато и да е било представа за изкуството?“

Това каза сензационно пред „България Днес“ внучката на големия Тодор Колев – Теодора Кулева.

Само след дни – в неделя трябваше да гледаме Теди с „Нов цирк“ на полуфиналите на шоуто, но тя отказва да излезе с колегите на сцената на „България търси талант“.

Теди е убедена, че професор Кантарджиев няма капацитет да взима артистичния решения, за хора, за които това е бъдеще, минало и настояще.

Тя е категорична, че не иска да обижда доктор Кантарджиев, тъй като не познава неговия професионализъм, но артистичните му наклонности намира за неуместни, особено в предаването „България търси талант“.

Актрисата, която се изяви и в докторската сага „Откраднат живот“ е учудена, че е първата, която говори открито по въпроса за журитата в конкурсите в България и не може да повярва, че хората на изкуството не са претендирали досега.

Потърсен за коментар по казуса бе и проф. Кантарджиев, който категорично отказа говори по въпроса, пише Нюз2.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар