Home » Клюки » Виктор Николаев с лукс имот в Гърция
Виктор Николаев с лукс имот в Гърция

Виктор Николаев с лукс имот в Гърция

Най-богатият тв водещ си купил апартамент край морето

Прочулият се като имотен крал журналист Виктор Николаев продължава да разширява империята си. Това лято водещият на „Здравей, България“ се сдобил с луксозна собственост и в съседна Гърция, където години наред със семейството му традиционно отмарят по няколко пъти годишно.

Почти през цялото лято Николаев бил забелязван в курорта Неа Мудания, който се намира на третия ръкав на полуостров Халкидики. Местните коментират, че тв водещият харесал спокойното селце още преди години, но най-после се решил да придобие апартамент там, вместо да плаща непрестанно за скъпи хотелски нощувки.

Въпреки че курортът не е от най-пренаселените, все пак родни туристи разпознавали Николаев по плажовете в околността. През целия летен сезон той си почивал в компанията на по-възрастната си съпруга Людмила, която е журналистка в БНР, както и с дъщеря им Дара, която е вече в тийнейджърска възраст.

Докато двете любими дами на Виктор нямали притеснения и се наслаждавали на почивката си спокойно, журналистът бил вманиачен да се крие със слънчеви очила и шапки, за да не бъде разпознат на плажа.

Аксесоарите той не свалял от главата си, дори когато влизал в кристалните води на морето, и държал присъствието му там да бъде дискретно точно защото не искал да се разбере, че вече се е сдобил и с гръцко жилище.

Всъщност цените на имотите в южната ни съседка са двойни, а особено завишени са в курортните места, които имат излаз на морето.

В Неа Мудания най-малките и тесни жилища започват от 100 хиляди евро и стигат до половин милион. Николаев обаче открай време осребрява заплатите си в недвижимо имущество и предусетил предстоящото поскъпване на имотния пазар, затова инвестирал точно навреме.

Не е тайна, че звездата на Нова тв е един от най-скъпоплатените журналисти в България. Преди време бившият му колега Николай Бареков разкри, че Николаев се разписвал срещу заплата от 15 хиляди лева на месец за по 2 часа работа в ефир дневно. В колосалната сума влизали и бонусите, които Виктор и екранната му партньорка Мира Иванова редовно получавали.

Благодарение на крупното възнаграждение само в рамките на няколко години Николаев се е сдобил с три апартамента в идеалния център на София – на улица „Раковска“ до Европарламента, на ул. „Паренсов“ и на „Мальовица“, чиято обща стойност в момента надхвърля милион. Всичко, което не влага в имущество, Николаев харчи за почивки със семейството си.

Напук на слуховете, че с 12 години по-възрастната му жена Людмила отдавна са разделени и не споделят един покрив, всъщност те били щастливи заедно.

Доскоро в нюзрума на телевизията се шушукаше, че половинката на тв водещия го ревнувала от всичките му екранни партньорки, които се сменят като носни кърпички, но откакто бил в тандем с Мира Иванова, укротила поривите си на ревност и бракът им цъфтял.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар