Home » Клюки » Виктория Капитонова: Една стотинка не ни дадоха от „Ергенът“! Само Виктор и Наум бяха с хонорари
Виктория Капитонова: Една стотинка не ни дадоха от "Ергенът"! Само Виктор и Наум бяха с хонорари

Виктория Капитонова: Една стотинка не ни дадоха от „Ергенът“! Само Виктор и Наум бяха с хонорари

Виктория Капитонова е една от най-обсъжданите участнички от „Ергенът“. Социалните й мрежи преливат едновременно от положителни и негативни коментари.

Зрители определят поведението на участничките като „дървено“ и се разпространяват коментари, че може би им е платено, за да се държат по определен начин.

На видео на живо Виктория Капитонова реши да отговори на едни от най-задаваните въпроси.

„Не, една стотинка не ни дадоха. Доколкото знам само Виктор и Наум имаха хонорари“, сподели тя.

Руската сензация също така разкри, че Виктор изобщо не е неин тип и явно се е записала там само, за да натрупа още малко слава.

„Аз харесвам по-светли мъже, с по-малко-брада“, отсече апетитната рускиня, за която мнозина твърдят, че е победителката в тазгодишния сезон на риалити формата.

Междувременно от Новини 0 дочухме, че Виктория е измамила продукцията, тъй като е имала съпруг по време на снимките на шоуто.

Едно от основните изисквания е всяка участничка да е необвързана, но се оказа, че доста от тях са го нарушили.

Виктория Капитонова измамила ЕргенътВ профила на инфлуенсърката във Фейсбук пише, че е сключила брак на 5 февруари 2021 г., а снимките на „Ергенът“ стартират през август същата година. Дори и да се е разделила със съпруга си след няколко месеца, невъзможно е разводът им да е бил финализиран още през лятото.

Доста от по-наблюдателните зрители забелязаха, че в предаването Виктория носи пръстен, който прилича на годежен. Той е с огромен диамант.

Засилват се съмненията, че рускинята е влязла в шоуто не за да търси любовта, а за да стане известна. Преди дни тя пусна кратко видео, в което казва, че Виктор Стоянов не е нейният тип мъж, защото харесвала русокоси мъже и без брада, а на екран говореше как възприема Виктор като своя мъж.

Междувременно Капитонова продължава да пада все повече в очите на зрителите. След снощния епизод тя стигна ново дъно, признавайки, че мечтата на живота й е да има часовник „Ролекс“. Мнозина я обявиха за най-меркантилната жена, която някога са виждали, а самият Виктор остана учуден и разочарован да узнае, че тя очаква от него да й осигури охолен начин на живот.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар