Home » Клюки » Вижте с какви палати разполагат попфолк звездите
Вижте с какви палати разполагат попфолк звездите

Вижте с какви палати разполагат попфолк звездите

Кой каза, че музикант къща не храни! Нашите фолк изпълнители хранят доста къщи и не изпитват затруднения да поддържат палатите си.

На лукса, в който живеят някои от тях, може да завиди и най-мастития мафиотски бос.

Златната клетка на Галена

Палата на Галена3 милиона, 22 основни стаи и обща разгърната площ от близо 2000 квадратни метра. Само това е достатъчно да кажем за палата, в който ще живее фолк дивата Галена. Вафленият бос Галин Атанасов построи уникалния „дворец” върху защитена зона по „Натура 2000”, въпреки гнева на комшиите. Да, разбира се, че има басейн! И прекрасна зелена поляна с барбекю, може би като това на Доган. Да, грандиозно е!

А докато уникалният палат стане готов, Гален и Галин няма да стоят на улицата. Те и сега добре си живеят в комплекс Арбанаси, собственост на вафлената й половинка.

Преслава, имот в Бояна как ти стои?

Палата на ПреславаВ затворения комплекс „Бояна”, сред чистия въздух и тучните поляни фолк дивата Преслава ще извива глас всяка сутрин, щом отвори очи. Изпълнителката на „Как ти стои” броила 115 000 евро, за да свие гнездо в китния тузарски комплекс. Освен на екстрите в Квартала на богатите, Преслава ще се радва и на 150 квадрата лукс-жилище и собствен гараж. При такъв разкош на певицата едва ли ще й са нужни водка с утеха…

Емилия – весело момиче за милиони

Палата на ЕмилияИзпълнителката на „Весело момиче” се радва на имение за 1 милион евро в Сандански. Както HotArena.net писа, палатът е обзаведен по последна мода, има басейн и дори отделна къща за гости.

И за да не се чувства потисната само с един имот, Коко Динев дари половинката си и с къща на морето край Слънчев бряг.

Ах, тази Ивана

Палата на ИванаИмотите на Ивана със сигурност не се броят на пръстите на едната й ръка. Изпълнителката на „Ах, тези пари” има апартамент в София, в Пловдив, в Слънчев бряг, къща в Айтос, луксозен имот в Солун, а според клюкари обмисляла дали да не закупи парцел и в Париж. Само можем да си мечтаем за хонорари като на Ивана.

И Коцето не е по-назад!

Палата на КонстантинПоследната придобивка на Коцето – къща с парцел (757 квадратни метра ) за 70 000 лева в тузарския квартал „Бояна“. Изпълнителят пуска кадри, на които се виждат модерно обзавеждане, лъскави мебели и джакузита, а на покрива на къщата има басейн.

Някои от вас ще кажат, че не си плащат данъците и така са се сдобили с тузарските имоти. Дали са си ги изкарали с труд и под на челото, само те си знаят. Ние от Новини 0 можем само да ви покажем лукса, който малко от нас могат да си позволят.

Стела Йорданова / Хотарена

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар