Home » Коментари » Богомил Бонев: „Русофобията е новият антисемитизъм! Срам, срам и позор за света“
Богомил Бонев: "Русофобията е новият антисемитизъм! Срам срам и позор за света"

Богомил Бонев: „Русофобията е новият антисемитизъм! Срам, срам и позор за света“

Богомил Бонев изобличи лъжите, тирижирани по медиите!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев изобличи лъжите на новините и то не само в родния ефир. Той заяви твърдо, че истината е една – Украйна пада, а Зеленски е в шах и мат. Колкото до масовата омраза към Русия и русофобията, така завладяла Запада, е всъщност новият антисемитизъм и определяне на хората според тяхната националност.

„Слушайте и четете! Когато Зеленски ви казва, че положението в Донбас е критично и тежко, значи за Украйна то е кошмарно. Жертвите на Русия били много, а знаете ли, че спрямо тези на Украйна, съотношението е 1 към 30?! Смятайте сами!

Истината е, че на Зеленски му свършиха професионалните войници и сега всяка помощ военна, всяко оръжие, пратено им от САЩ или ЕС, означава нови и нови украински жертви.

Вижте и това: Полк. Николай Марков: Сега ще ви кажа истината за славните украински лъвове

Украйна вече сама отстъпва от границите на Донбас, но това никой няма да ви го каже, защото не е политкоректно, според новите правила“, заяви Богомил Бонев.

Той публично и на висок глас обяви САЩ, Европа и голяма част от родното управление в целенасочен и яростен антисемитизъм спрямо Русия и руския народ, без той да е виновен за нищо.

И им пожела да спят спокойно, ако могат да успокоят съвестта си.

„А дали изобщо имат такава, това е друга тема. Преди години с евреите беше същото положение, каквото е сега с руснаците – да зачеркваш таланти, да отричаш легенди, да спираш шампиони от турнири… Срам, срам и позор за света!“, гневи се Бонев.

Източник: Портал 21

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 5 Средна оценка: 4.4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар