Home » Клюки » Бившият зет на Глория сподели истината за новия си живот
Бившият зет на Глория сподели истината за новия си живот

Бившият зет на Глория сподели истината за новия си живот

Бившият на певицата, който е и баща на дъщеря й Галина, тотално изтри от живота си своето минало. В профила в социалната мрежа Инстаграм няма и след от любовта между него и Симона.

Общите снимки на влюбените доскоро гълъбчета вече са заменени от селфита на Дани, който очевидно не крие обидата от раздялата.

След като Симона първо намекваше, а после и потвърди официално за краха на семейните им отношения, Дани се отдаде на любовна мъка и няколко дни не излиза от любимите си заведения. Мачото дори сподели кратки сторита, в които загатва, че в обкръжението му вече има нови жени, макар и за мимолетни отношения.

Каква е причината за свадата помежду им обаче и двамата крият.

„С Даниел приключихме нашите любовни отношения“, съобщи наскоро кратко и ясно Симона. По думите на талантливата певица тя и Даниел остават свързани с дъщеря си Галина и ще направят всичко възможно детето да не усеща липсата на баща си.

Факт е, че бебето остава само с майка си. Женското царство, в което ще расте Галина, дава всичко от себе си да запази баланса. Така бабата Глория и прабабата Стефи помагат с каквото могат на Симона в отглеждането на дъщеря й.

В грижите се включва и бившата свекърва. Каква е ролята на младия татко засега остава загадка, пише „България Днес“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар