Home » Скандално » Явор Дачков: Слави Трифонов е продукт на задкулисието и инсталирана кукла на конци
Явор Дачков: Слави Трифонов е продукт на задкулисието и инсталирана кукла на конци

Явор Дачков: Слави Трифонов е продукт на задкулисието и инсталирана кукла на конци

ГЕРБ няма да застане зад правителство на „Има такъв народ“, Слави Трифонов прави нещо коректно, заяви какво ще направи с това, което има, но той представлява много малка част от избирателите след ниската избирателна активност“, това каза в предаването „Денят на живо с Наделина Анева“ по NOVA NEWS проф. Антоанета Христова, политически психолог.

За проф. Христова, ако не успее правителство сега, на следващите избори още по-малко хора ще излязат да гласуват.

„Николай Василев е десен човек, човек с опит, извън него всички останали единствено могат да се похвалят, че са завършили в чужбина, но това не значи нищо, без да имаш опит за управление в България“, смята политическият психолог.

В предаването журналистът Явор Дачков сподели, че за него моделът Борисов-Пеевски е бил отвратителен и той не иска да се връща. Но вярва, че Слави Трифонов е продукт на задкулисието и дава знак, че е инсталирана кукла на конци, а сценарият му не се пише от неговите сценаристи. Дачков заяви още, че в този кабинет има хора на Делян Пеевски, на ДПС, на Румен Радев.

Според журналиста е необяснимо, че хора като Николай Василев са приели да участват в това, което предлага Слави Трифонов. А ако БСП се съгласи да подкрепи такова правителство, ще бъде пагубно за партията, ДПС може да опитат да се залепят за новото лице, отървавайки се от Борисов.

„Всичко в така предложеното правителство е случайно, в идеята за Космоса интересно е само споменаването на Северна Македония, защото това е важният въпрос, който и Слави Трифонов не се поставя сериозно“, заяви още Явор Дачков.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар