Home » Life Story » Шокираща изповед на Яна Маринова: Крадях от роднини, бях пребивана и простреляна
Шокираща изповед на Яна Маринова: Крадях от роднини бях пребивана и простреляна

Шокираща изповед на Яна Маринова: Крадях от роднини, бях пребивана и простреляна

Актрисата Яна Маринова разказа шокиращи подробности за живота си в интервю за Нова телевизия. „Още на 7 години свикнах, че трябва да се оправям сама”, призна тя в своя дълбоко искрена изповед пред Мон Дьо.

Причината за това било насилието в семейството ѝ. Маринова обясни, че родителите ѝ били блестящи и интелигентни хора, но самото общество в социалистическа България било такова, че насърчавало в семейството жената да бъде изцяло подчинена на мъжа.

Майката на Яна Маринова е имала психично заболяване. Актрисата разказа, че нейното име е Даниела и е основа за едноименната  героиня във филма „Игра на доверие”, на която тя е продуцент. Майката на Яна я водела в Рила, карала я да си завърже очите с шал и да застане на ръба на скала, а после да направи крачка към пропастта. Тя обаче била и тази, която я водила на дискотеки и я учила да танцува, да проявява себе си да оформи личността си. „Изградих Яна Маринова като продукт, който трябва да бъде успешен”, каза актрисата сама за себе си.

„Единственият начин да си щастлив, е да имаш пълно доверие в този, когото обичаш”, заяви Маринова в своята съкровена изповед. Тя призна, че все още ѝ е рано да говори за смъртта на майка си.

Яна Маринова не скри и тъмната страна на собствената си младост. „Крадях от богатите роднини”, призна актрисата. В мутренските времена тя имала връзка с мъж, който два пъти ѝ разбил носа и я прострелял с пистолет в крака. Актрисата призна, че не може да си обясни, как е могла да остане с него само заради това, че не е вярвала, че друг може да я обича така силно. В крайна сметка Яна все пак успяла да се откъсне от този жесток живот и да се върне към книгите и изкуството.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар