Home » Life Story » Шокиращата изповед на Тишо Боксьора от затвора
Шокиращата изповед на Тишо Боксьора от затвора

Шокиращата изповед на Тишо Боксьора от затвора

За първи път след 8 години в затвора, тежки присъди и показания по знакови дела за рекет и наркотици, Тихомир Георгиев, известен като Тишо Боксьора, призна за престъпленията, за които е осъден.

В интервю за Би Ти Ви Боксьора признава, че наистина е ръководел наказателни бригади и е пребивал хора.

Тихомир Георгиев-Боксьора е най-известният затворник в общежитието в Самораново. Осъден е на 15 години затвор за убийство през 2007 г. в Момин проход. Определят го като един от най-известните кримигерои у нас и един от вип-подсъдимите в специализирания съд. Днес той признава, че страховитата му репутация е напълно вярна.

„Аз не се занимавах изобщо с наркотици. Аз ръководех наказателна бригада. Това е истината. Некои шанаджии, дето продаваха нелегално – има от тях пострадали“, разказва той. На въпроса колко са пострадалите отвръща: „Е, не съм ги броил. Отиваме и… бива респектиран.

Обикновено с бухалка, или с тръба… нито съм рязал уши и пръсти. Не ми вярвате, нали?“, казва в шокиращото си интервю Георгиев, който сега чака окончателна присъда заедно със Стефан Бонев-Сако, след като Апелативният спецсъд му е дал 12 години затвор.

Бившето кримистрашилище споделя още пред камерата: „То обикновено когато се работи в ударни бригади и когато вършиш тази дейност, е само за пари. За нищо друго. Конкуренцията на наркопазара е жестока. Там всяка една група се стреми да наложи монопол.

А за да наложи монопол неминуемо има такива действия, които да целят респект. Страх. Ужас. Оттам излиза един лаф от тези среди – че ужасът вразумява хората“, разказа без свян пред камерата на телевизията Тихомир Георгиев.

Според Боксьора в момента столичният наркопазар е разпределен между множество дребни дилъри по райони, монопол на търговията с наркотици на практика няма, а играчите се сменят често. „Няма едра риба, има много малки играчи“, отсича Боксьора.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар