Home » България » Шинова: ГЕРБ показват, че нямат никакво намерение да бъдат „изчегъртани“, в тях има още хляб
Шинова: ГЕРБ показват че нямат никакво намерение да бъдат "изчегъркани" в тях има още хляб

Шинова: ГЕРБ показват, че нямат никакво намерение да бъдат „изчегъртани“, в тях има още хляб

ГЕРБ опитват да покажат, че нямат никакво намерение да бъдат „изчегъртани“. Опит за обновление за смяна на някакви знакови лица, за поставяне на други знакови лица на по-важна позиции. Има още хляб в ГЕРБ, мисля, че много рано някои хора са приготвили тиганите.

Действително има огромна съпротива, но виждам, че ще се борят. И да се борят, това е хубаво, защото това са принципите на демокрацията, това е принципът на съвместното съществуване.

Така Ернестина Шинова коментира промените в ръководството, направени от Бойко Борисов, в „Пресечна точка“ по Нова Тв.

Разбира се, излизайки от едно управление, което беше ужасно натоварено тежко, проблеми по време на криза. Много е трудно, ако ти си затворил за не знам колко месеца всички ресторанти, тези ресторантьори да гласуват за теб, тези келнери да гласуват за теб, тези фитнес инструктори да гласуват за теб.

Как може да се помогне хората, хората винаги са на мнение, че може още и още, и там има много неща, които не са от полза при евентуално премерване на силите. Но от друга страна ГЕРБ показват ресурси, показват желание за борба и аз вярвам, както казват, дълги години съм живяла в Рим, да победи по-добрия, каза още Ернестина Шинова.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар