Home » Коментари » Шеф Роу избухна срещу „Ергенът“: Майки, искате ли вашите деца да гледат това нещо
Шеф Роу избухна срещу "Ергенът": Майки искате ли вашите деца да гледат това нещо

Шеф Роу избухна срещу „Ергенът“: Майки, искате ли вашите деца да гледат това нещо

Много силно обръщение направи шеф Силвена Роу към зрителите, феновете и към всички българи. Тя изказа дълбокото си възмущение от това, което се показва на екран и по-точно романтичното риалити „Ергенът“.

Ето нейните думи изпълнени с възмущение както към някои участнички, така и към продукцията, която позволи всичко това да се излъчи.

Искам да говоря за „Ергенът“. Знам, че цяла България се вълнува. За мен специално, една програма, която се прави от българи и за България, не може да промотира коментари като „ти си българско зло“. Няма друга страна, например Америка да сте чули да си викат „американско зло“ или в Турция „турско зло“ или рускинята „руско зло“, но в България всичко може. Моят проблем с „Ергенът“ е следния: Промотира пошлостта, вулгарността. Пишете ми какво научихте от Ергена, дали научихте здравословно хранене, дали научихте здравословна психика, чудесни навици на поведение, етикет, език или научихте вулгарност, обиди, насилие, нахалност.

Съжалявам, но наистина България не е такава, ние имаме милосърдие, култура и прекрасната Александра наистина показа какво означава една българка. Но защо тази отговорност трябва да пада на плещите на една от участничките, защо сега ще й благодарим, разбира се, че й благодарим, но защо върху нея трябва да пада отговорността за спасяване на имиджа, на честа на България. Аз като жена бих искала отношението към жените да е по-добро, а като мъж – Ергенът си знае, продуцентите знаят какво трябва да се направи.

Майки, искате ли вашите деца да гледат това нещо, защо не е представено в по-красива форма, без нахалство, обиди, наглост, подмолност и без кошмарната негативна психика, обърна се тя към българските жени.

Българинът се връща уморен от работа, пуска си телевизора и какво гледа. Натоварва се с негативизъм, ярост, яд, вулгарност. Това ли искаме за нашето поколение, нашите деца. Искам да виждам по нашите телевизии програми правени за нас – българите, не искам да чувам никога вече някой, който казва „българско зло“ и това да се остави в ефир.

Срам на срамотите скъпи хора!, завърши емоцианалното си обръщение шеф Роу.

Много нейни последователи в социалната мрежа подкрепиха справедливото й възмущение:

Единствената достойна участничка напусна снощи точно защото има гордост и самоуважение. Цял сезон гледаме момичета със срамно ниска обща култура, момичета, които се интересуват от финансовото състояние на партньора си повече от колкото от самия него. За жалост това са идолите на подрастващото поколение. За следващия сезон предлагам освен да ги избират по външност и да им правят тестове, които да обхващат неща от елементарна обща култура.

Защото скандалността и пошлостта в Бг за съжаление продава. Продуцентите точно това търсят,затова и държат рускинята за да има интриги

Аз се чудя защо момичетата застанаха зад рускинята, а не зад нашето си момиче,колкото и да е лоша в тeхните очи все пак е българка.

За първи път слушам и гледам Силвена…
По точно презентиране на националния ефир не съм чувала.Аз не гледам БГ ТВ.Чета постове и коментари…имам бегла представа от това и други предавания….Благодаря ти СР, респект!!

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар