Home » Клюки » Шенай за сватбата на Орган Мурад: И аз съм влюбена, живея с чужденец!
Шенай за сватбата на Орган Мурад: И аз съм влюбена живея с чужденец!

Шенай за сватбата на Орган Мурад: И аз съм влюбена, живея с чужденец!

И аз съм влюбена, живея с чужденец, в момента съм в Германия. Орхан има пълното право да прави каквото реши и да се жени за когото реши. Той и преди правеше каквото си иска, но сега поне има правото да гo прави.”

Това каза пред „България Днес“ бившата съпруга на Орхан Мурад – Шенай, която повече от година вече живее в Германия, а децата идват и я навестяват. „Те и двете се радват за мен, защото знаят през годините какви неща изтърпях. Най-сетне си намерих човек, чужденец е, но не искам да говоря, за да не ми е уроки. Ново и щастливо ми е“, казва Шенай.

Бившата на Орхан Мурад си е намерила и работа в Германия, а Сузанита я навестява често. „Не искам да знам за баща ми. Не искам да го виждам, не е никакъв татко“, сподели от името на дъщеря си Сузанита Шенай. „Ето, разбирате как стоят нещата.

Ако само аз бях причината за краха на нашия брак, поне Орхан да беше добър баща, а то и това не е. Въобще не контактува с никое от двете деца. Честно казано, той има две лица – едното е за пред медиите, а другото – вкъщи. Там си избива комплексите. Но да е здрав, това му пожелавам и друго не ме интересува“, казва Шенай.

Само преди ден Орхан Мурад се ожени отново. Фолкпевецът взе Камелия Добрева на скромна церемония, похвали се самият той за щастливото събитие. За по-малко от 24 часа публикацията им събра хиляди лайкове и стотици честитки. На описанието Мурад споделя, че се чувства щастлив. От снимките се вижда, че булката е по-млада от него.

Певецът признава, че след раздялата с дългогодишната си партньорка Шенай, майка на двете му деца, сега най-накрая е намерил истинската любов. Няколко дни преди сватбата Орхан и Камелия си направиха обиколка из Германия, като документираха в социалната мрежа местата, които са посетили.

От страницата си в мрежата пък Шенай помоли приятелите си да й пожелаят късмет в новото начинание и новия живот, който започва да води. Почитателите й, които драстично се увеличиха, след като се раздели гръмко с Орхан, й пожелават успех, а Шенай реши отново да си върне българското име и вече се казва Вероника Кузева.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар