Home » Life Story » Чудо! Пенсионирана родопчанка роди в банята, без да знае, че е бременна:
Чудо! Пенсионирана родопчанка роди в банята без да знае че е бременна:

Чудо! Пенсионирана родопчанка роди в банята, без да знае, че е бременна:

Пенсионирана по болест жена от родопското село Припек край Джебел е родила в банята, без нито тя, нито роднините й да предполагат, че е бременна.

Случилото се чудо е от преди няколко дена, съобщава 24rodopi.com.

Благодарение на бързите действия на спешните медици от филиала в Джебел, детенцето е получило необходимите грижи, закарано е в болницата в Кърджали, а вече се намира при родителите си.

„Бебето е било буквално полуживо, когато се ражда. Много бързо действаха спешните медици и сега всичко е наред. Благодарим им“, споделиха пред екипа ни жители на селото.

Майката е с епилепсия. От години вземала медикаменти срещу припадъците. Лекарите пък казали на семейството, че поради тази причина едва ли ще има деца. Нито тя, нито съпругът й, нито родителите разбрали за бременността й.

„Тя е малко пълна, изобщо не й личеше“, разказаха съселяните на двойката. Дни преди раждането жената се оплаквала от болки в кръста. Семейството мислило, че има проблем с бъбреците. Родопчанката влязла в банята, където усетила, че раждането започва и повикала съпруга си и майка си. Те пък незабавно потърсили екип на Спешна помощ.

„Жената е пенсионерка по болест, мъжът й пък работи в строителството. Живеят си в селото, при родителите на момичето. Детенцето е момче, вече е при тях. Щастливи са много“, допълниха съселяни на двойката.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар