Home » Клюки » Честито! Лилия от „КуКу Бенд“ и депутатът Станислав Балабанов станаха родители
Честито! Лилия от "КуКу Бенд" и депутатът Станислав Балабанов станаха родители

Честито! Лилия от „КуКу Бенд“ и депутатът Станислав Балабанов станаха родители

Лилия Стефанова – вокалистката на „Ку-Ку Бенд“, стана майка за първи път.

Въпреки че 32-годишната певица все още не е обявила радостната новина пред последователите си в социалната мрежа, съпругът й Станислав Балабанов – депутатът от ИТН, разкри за щастливото събитие в семейството си в телевизионно интервю.

Той сподели как новината, че е станал баща получил, докато бил с българската делегация в Украйна за среща с президента Володимир Зеленски.

Балабанов описа стъписващата гледка от войната, където ракетен удар се е взривил близо до българската делегация, начело с премиера Кирил Петков.

В същото време в България жена му ражда първородното им дете. Новороденото момиченце ще носи името Зара, сподели щастливия татко в ефира на „Тази събота и неделя“ по bTV.

Лилия Стефанова и депутатът Станислав Балабанов станаха родители„Точно преди да започне нашата операция по завръщането ни от Украйна, се случи нещо критично. Преди повече от 24 часа имаше сигнали за тревоги от ракетни удари и около 6 часа следобед вчера поразиха Киев. Едната се взриви на 200 метра от нас. Ние бяхме с кортежа и чакахме да се качим на влака за Полша. Всички изчакахме за момент, за да бъдем сигурни, че ще е безопасно да пътуваме във влака. Предложиха ни вариант да останем в бомбоубежище на на жп гарата, но се качихме във влака.

Следващият половин час бяха най-дългите 30 минути в живота ми – без осветление, без светлина. Влакът тръгна в посока ракетния изстрел, тъй като това беше маршрутът ни. Нямахме информация дали руските сили няма да решат да стрелят по други цели, както преди дни стреляха по жп гари“ –  разказа от първо лице Балабанов.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар