Home » Любопитно » Цяла България говори за този абитуриент, ето как се появи на бала си / СНИМКИ
Цяла България говори за този абитуриент ето как се появи на бала си / СНИМКИ

Цяла България говори за този абитуриент, ето как се появи на бала си / СНИМКИ

Сезонът на баловете е и в социалните мрежи вече се въртят всякакви снимки на момчета и момичета в празнични тоалети, наконтени с изящен грим и блестящи бижута. Всеки един от тях иска да изглежда неотразимо в деня, в който празнува съзряването си. 

През годините историята помни всякакви хрумки на младите хора, с които да покажат своята оригиналност. Като се започне от дрехите, та се стигне до превозните средства. На бал по бяла тениска, по бодиарт, пера, дантели, коприна, кристали. А по улиците от училището до тържеството са минавали каляски, таксита, трактори, боклукчийски камиони и т.н.

За да се запази традицията и тази година има претенденти за най-оригинална поява на бала. В социалните мрежи се появи снимка на абитуриент, който е отишъл на тържеството си по халат и джапанки, а в ръката си държи пура, но има и слънчеви очила. Потребителите веднага го сравниха с Хю Хефнър. Някой от тях дори откриха, че халатът съвсем не е евтин, тъй като е VERSACE.

Втора ръка в сайтовете за пазаруване същата дреха върви около 100 лева, което пак е по-малко от средната цена за мъжки костюм за бал.

Веднага под снимката заваляха и коментари на потребителите:

По-късно стана ясно, че абитуриентът е от Езикова гимназия „Доктор Петър Берон” в Кюстендил.

Тази година училището изпраща 107 дванадесетокласници, които по традиция се събраха в училищния двор на едно от най-старите учебни заведения под Хисарлъка, съобщава Struma.bg. Абитуриентите заедно с класните си ръководители се отправиха след това към гаровия площад за снимки пред Войнишкия паметник. Там ги посрещнаха десетки роднини, приятели и близки.

Абитуриентите тръгнаха за ресторант „Велбъжд”, където празнуваха, спускайки се по алеята със стълбичките, която кюстендилци преди години нарекоха Шан-з-Елизе.

Момичетата заложиха на дълги рокли

Безспорно най-нестандартният абитуриент в началото на абитуриентската фиеста бе кюстендилец, който дефилира по халат на Версаче, с джапанки и пура в ръка. Момчето заклейми суетата и с финес и добро настроение се нареди в колоната от свои съученици със завидно самочувствие. Снимката му много бързо обиколи и социалната мрежа, където събра коментари от двата полюса. Разбра се и името му – Марк Манчев.

Кувертът тази година по заведенията, където роднините на абитуриентите се събираха, за да отпразнуват паметните събития, бе 40 лева. „Ние си ангажирахме места за около 80 човека още през ноември. Платихме капаро, за да сме спокойни”, споделя баща на абитуриент.

Момчетата забравиха за вратовръзките и избраха папийонки

Именно Марк Манчев е младежът, който се е появил на бала си по халат.

„Празнувахме в заведение, ама много хора, имаше 7 абитуриенти с техните роднини. Наложи се да изкарат и маси навън”, допълват празнуващи.

„Тази година абитуриентка е малката ми дъщеря. Решихме да направим събирането с роднините  друга вечер, а не в самия ден на бала. Така детето ще може да остане по-дълго време с гостите си, не ми се струва удачно иначе. Тя ще стои един час и после трябва да тръгне”, разказва майка на бъдеща абитуриентка.

За бала си голяма част от момичетата от Езикова гимназия заложиха на дълги рокли. Цветовете пък бяха в гамата черно, шампанско, бордо, турско синьо и патладжан. Класическите къдрици останаха на мода тази година, наред със събраната в кок коса.

Вталени костюми в светли тонове и с елеци бе преобладаващият избор на мъжете тази година, като най-предпочитаните цветове са бледо розово или бледо лилаво. Папийонките взеха превес над вратовръзките. Забелязваха се и различни аксесоари като брошки, кърпички, цветя или пера.

Блиц

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 3 Средна оценка: 3.7]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар