Home » Любопитно » Царичина е генетична лаборатория на извънземни
Царичина е генетична лаборатория на извънземни

Царичина е генетична лаборатория на извънземни

Уфологът Ценко Симеонов разкрива тайната на секретния обект, по който са работили Ванга и Слава Севрюкова

Мистерията около дупката край софийското село Царичина е на път да бъде разплетена. Според уфолога Ценко Симеонов там се крие генетична лаборатория на извънземни.

„Изляха 10 тона бетон отгоре и си мислят, че ще направят нещо. Но това няма как да стане. Един ден истината ще излезе наяве. Там, под земята, се крие генетична лаборатория“, обяснява Симеонов, който многократно е посещавал мястото.

„Един ден ще стане ясно, че там има лаборатория. Нали разбирате, че хората не са създадени от кал. Всяка раса се е пробвала да създаде население за Земята и която успее, успее. Затова сме жълти, черни, бели, всякакви. Една от генетичните лаборатории на нашата планета се намира именно край Царичина. Вътре има много развити технологии. Останали са част от експериментите на извънземната раса.

Самата Ванга го казва – „За какво ви е това, дето е мамун. Нито е човек, нито е маймуна“.

В този ред на мисли се замислете и какво казват всички легенди на различните народи – „Дойдоха тези от небето и направиха хората“. Въпросът е, че управляващите не искат обикновените хора да знаят истината“, казва уфологът.

Сред откритията му дотук са череп на извънземно в Асеновград и снимка на НЛО на моста в Бургас. Той твърди, че е засичал извънземни около Царичина, както и че там се усеща съвсем различно енергийно поле – теория, потвърдена и от самата Ванга.

Селото нашумя преди години заради военната експедиция там, която издирваше извънземен разум под напътствията на контактьорката Елисавета Логинова. Оттогава до наши дни мистерията Царичина се развива във времето – местните разказват за сияния и други странни явления. Всъщност мястото е една от първите бази на НЛО на нашата планета, смятат учени от цял свят. За пръв път обаче за това се заговаря сериозно след началото на демокрацията, когато родни военни правят грандиозни разкопки в търсене на важни доказателства.

Извънземен кораб е кацнал в Царичина на 12 май 1991 г., твърди и феноменът Ели Логинова, която всъщност е екстрасенсът, който ръководи проекта в Царичина под командването и с организацията на военни. Голямото копаене, както по-късно ще нарекат някои експеримента, е от 6 декември 1990 до края на ноември 1992 г. Логинова казва, че и сега се свързва с извънземни.

За съдбовния ден през май 1991-ва тя твърди:

„Цялото събитие бе видяно от много хора – офицерите, войниците, хората от селото. Години след събитията в Царичина в моя Център за алтернативна медицина дойде пациент и ми разказа нещо много вълнуващо. Тогава бил военен – ръководел подразделение за бързо реагиране. Довери ми, че по времето на кацането на космическия кораб неговото подразделение е било дислоцирано за седмица в района на село Царичина с цел наблюдение, тъй като е било засечено необичайно явление в небето. Обеща ми, че е готов да потвърди тези свои думи.

По-късно обаче отказа с обяснението, че е подписал документи за конфиденциалност. Разбирам го.“ В разгара на дълбаенето екипът търси за съвет и феномените Ванга и Слава Севрюкова, които също потвърждават за наличието на извънземно присъствие в Царичина.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар