Home » Клюки » Хубавата Марта от „Ергенът“ си развърза езика – ето какви разкрития направи за Александра:
Хубавата Марта от "Ергенът" си развърза езика - ето какви разкрития направи за Александра:

Хубавата Марта от „Ергенът“ си развърза езика – ето какви разкрития направи за Александра:

В риалитито “ Ергенът “ Александра е представена като жертва – тя страда мълчаливо и понася нападките на всички останали участнички. Дали обаче действително такава е ситуацията в имението на предаването, или всичко се манипулира умишлено, за да се поведат зрителите в една или друга посока?

Повод за подобни размисли даде една от „прясно“ отпадналите участнички от формата, красивата Марта . Преди дни тя не получи роза от ергена Виктор Стоянов и напусна шоуто.

Това се случи малко след срещата им, на която Марта сподели на Стоянов, че все още е влюбена в бившия си мъж, от когото има дъщеря – Криста.

Това накара Виктор да прати Марта да си изяснява чувствата към бившия й мъж вкъщи. В епизода от „Ергенът“ тя дори сподели, без грам притеснения, че иска да преживее някои неща, които все още не е преживяла и след това има голяма вероятност да се върне при бащата на детето й.

Марта Ергенът

Марта признава, че е влезнала в предаването, за да „придобие увереност“. Тя не крие, че дори и сега „все още търси себе си“, но „върви в правилната посока“. Марта е категорична също, че ще й е необходимо повече време, за да преодолеел раздялата с бившия й, но заявява, че Виктор не е бил мъжът за нея.

В предаването Марта се опита да остане далеч от скандалите, но не успя. „В крайна сметка наистина не исках да бъда срещу някой, но нямаше друг начин“, споделя тя. „Тези скандали бяха постоянни и не всичко се излъчва по телевизията“, допълва още Марта.

Център на всеки скандал, както всички виждаме, е не кой да е, а Александра Гърдева. А според Марта Алекс сама си е виновна за всичко това, което й се е случило в шоуто.

Александра Ергенът

„Изглежда все едно ние я тормозим и тя е жертва, а не беше така“, споделя Марта. „Тя е причината за това, никой не я е карал да се държи по тази начин“, допълва брюнетката. Марта разкрива, че след шоуто не поддържа връзка с Гърдева, както и с Ева.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар