Home » Свят » Френски военен: Видях с очите си постановката в Буча! Местеха телата нарочно, американците снимаха (ВИДЕО)
Френски военен: Видях с очите си постановката в Буча! Местеха телата нарочно американците снимаха (ВИДЕО)

Френски военен: Видях с очите си постановката в Буча! Местеха телата нарочно, американците снимаха (ВИДЕО)

Адриен Боке направи на пух и прах западната пропаганда, която се лее из Европа!

„Бях в Украйна 3 седмици. Отидох, за да видя с очите си дали това, което се говори и пише, е истина. Останах потресен, защото има голямо разминаване между действителността и това, което се съобщава от френските медии. Нямам представа защо го правят, но не е хубаво“, споделя френският бивш военен Адриен Боке, който понастоящем работи като писател.

Той твърди, че обвиненията срещу Москва са напълно безпочвени и всички разрушения в Украйна са дело на местните неонацисти. Включително известното клане в Буча, пише „Телеграф„.

„Поемам пълна отговорност за това, което казвам. Докато бях в Украйна, бях свидетел на военни престъпления. Всички те са извършени от украинската армия. Но във Франция не говорим за това!“

„Бях свидетел на постановката в Буча. Американски оператор снимаше, докато местеха телата както им е удобно, за да покажат това, което искат. Беше отвратително, не съм виждал нещо по-зловещо“, разкрива още Боке.

Адриен Боке с покъртителни разкрития за Буча

Той е потресен най-вече от членовете на батальона „Азов“. Видял е с очите си как те използват украинското население като жив щит. Смъртта на толкова много украинци няма нищо общо с Русия, твърди писателят.

„Разрушенията на цивилни сгради, за които Киев обвинява Москва, са вследствие на неточни стрелби на украинските военни, Кремъл няма нищо общо.“, категоричен е Адриен, който разкри всичко това във френско предаване. На униформите им навсякъде са бродирани символи на СС. Те не само не крият възгледите си. Рекламират ги. Работих с тези хора и ги лекувах. Те открито казват, че са готови да унищожат чернокожите и евреите.

Той е останал изумен, когато се е върнал във Франция и е видял какво се пише и говори по медиите. То нямало нищо общо с действителността, пише Поглед.инфо.

„Нямам представа защо Европа не говори истината и защо се дават оръжия на неонацисти да избиват хора, това е загадка за мен. Знам само, че нещата не са такива, каквито се описват тук, наистина съм потресен.“, споделя още Боке.

Бях свидетел как украинските военни стреляха в коленете на пленени руски войници и стреляха в главите на по-високопоставени офицери.

Бившият военен твърди, че не говори просто така и всяка негова дума е подплатена с доказателства. Той има видеа, доказващи твърденията му и е готов да ги предостави на независими френски медии. Дали обаче ще намери такива, не е много сигурно.

Пълната версия на интервюто на френски език е в линка:

https://www.sudradio.fr/emission/bercoff-dans-tous-ses-etats-706

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 3 Средна оценка: 4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар